בויאקוס – לחמניות גבינה ממכרות!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

טעים טעים! הקטנים האלה נחטפים במהירות, לחמניות  גבינה מלוחות שעושות טוב על הלב כשיוצא חם מהתנור זה חלומי! תכינו את מטבל השמנת הרבה ירקות ותצטערו שלא הכנתם כפול. מתכון משגע וקליל ביותר.

30 בויאקוס

מרכיבים:

100 ג’ חמאה
200 ג’ גבינה לבנה 9% (4 כפות יפות)
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ גבינה בולגרית / צפתית
ביצה
300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות א. אפייה
כפית מלח

ביצה
שומשום

הכנות:

  1. 1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות, לשים במיקסר להוסיף את מרכיבי הבצק ולעבד את המצרכים לבצק אחיד ודביק.

2. לקמח בנדיבות נייר אפייה, לחלק את הבצק לשניים, להניח את הבצק על הקמח ולהפוך לרדד לעלה בעובי 4 – 5 מ”מ, לקרוץ עיגולים בקוטר 6 ס”מ.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

*4. לסדר את העיגולים על נייר אפייה לטרוף ביצה להבריש את העיגולים לפזר שומשום(הרבה) להכניס לתנור לאפות כ 25 דקות או עד שמזהיב.

כדאי לדעת ש..
אפשר להכין בצורת עיגולים, אפשר להקפיא, מומלץ לאכול חם זה משגע!

13338 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות! בויאקוס - לחמניות גבינה ממכרות!

97
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירה

יצא ממש ממש ממש טעיםםם!
וכמה מחמאותת (:
תודה רבה ניקי האלופה!!

אורית ויסר

תודה יצאו מושלמים אין כל המתכונים שלך

ליאור

היי ניקי, מאוד אוהבת את המתכונים שלך.ניתן להשתמש בקמח תופח?

שרון שמחי

היי ניקי, עשיתי בדיוק לפי המתכון עם 2 כפיות אבקת אפייה והם לא תפחו בכלל… ⁦☹️⁩ נשארו שטוחות… מה עשיתי לא בסדר?

אורית ויסר

הבצק צריך להיות דביק

אורית ויסר

האם ניתן לעשות כמאפינס ?

נאוה

היי ניקי האם אפשר להכין את הבצק לשמור במקרר ולהכין יום או יומיים אחרי, אני פשוט מעוניינת לקחת את הבצק ולהכין בבית אחר.
תודה