זיווה – מאפה גבינות מהיר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

זיווה - מאפה גבינות מהיר

כמה שאני אוהבת מתכונים כאלה קלים, לפעמים אני חושבת לעצמי איך משאריות שיש בבית קצת גבינות שיש לי במקרר יוצא מאפה כזה טעים.
הפשטות הזאת קונה אותי כל פעם מחדש. אני רוצה לומר לכם שהמתכון הזה החזיר אותי לילדות היינו אוכלים את המאפה במסעדות, הגישו אותו עם עגבניות מגורדות, ביצים קשות וחמוצים.
פשוט פשוט וזה אחד הדברים שאי אפשר לעמוד בפניהם. עברו כמה שנים מאז ועכשיו אני מכינה את זה בבית זה יוצא ממש כמו בורקסים של גבינה.
תפרגנו למשפחה ובדרך תלקקו ת’אצבעות.

מרכיבים:

חבילת פילאס / בצק עלים

מילוי:
100 ג’ קוטג’
ביצה
2 כפות קמח
100 ג’ גבינה לבנה 5%
80 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ עיזים / בולגרית / צפתית
3/4 כפית מלח

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המילוי ולקרר 30 דקות.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך את הפילאס לשלושה חלקים, למלא את שקית הזילוף עם המילוי ולהזליף שני פסים אחד עבה ואחד דק אחד ליד השני בחלק העליון של הבצק קצת אחרי ההתחלה. לגלגל את הבצק לגליל ארוך להכין צורת פרסה ולשים בתבנית.

4. להבריש עם ביצה לפזר שומשום לאפות כ 20 דקות הבצק מזהיב.

להגיש עם עגבניות מגורדות ביצים קשות ומלפפון חמוץ.

Ziva, A Quick Cheese Pastry

16175 צפיות 55 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

זיוה - מאפה גבינות מהיר זיוה - מאפה גבינות מהיר

27
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

מה נשמע?
רציתי לדעת עם אני מעונינת בזיווה 1 גדולה ולא 3 מבצק עלים איך זה הולך מבחינת הכמויות?

חחיגח

מהיר זה לא כל כך. למי יש בצק מופשר בשלוף? ובכלל בפריזר?

Ziva Wizman

הי במתכון מופיע ביצה אחת האם היא חלק מהמילוי או רק לציפוי ?

הודיה

יוצא רק שלוש מחבילת עלי פילאס?

ויקי

בוקר טוב ניקי!נשאר לי בצק פילו מאתמול שהכנתי את הפאי עם בשר ובטטה שיצא ממש טעים, חשבתי להכין את המתכון הזה עם מה שנשאר מהבצק.אפשר לשים רק גבינה בולגרית, קוטג וגבינה צהובה? זה מה שיש לי במקרר, תודה!

סיון

הי ניקי, מדוע צריך לזלף?
האם לא ניתן פשוט לשים מילוי עם כף?
תודה