יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים מתכונים לשבועות

זיווה – מאפה גבינות מהיר

27 ינואר 2020
(Visited 83,391 times, 160 visits today)

זיווה - מאפה גבינות מהיר

כמה שאני אוהבת מתכונים כאלה קלים, לפעמים אני חושבת לעצמי איך משאריות שיש בבית קצת גבינות שיש לי במקרר יוצא מאפה כזה טעים.
הפשטות הזאת קונה אותי כל פעם מחדש. אני רוצה לומר לכם שהמתכון הזה החזיר אותי לילדות היינו אוכלים את המאפה במסעדות, הגישו אותו עם עגבניות מגורדות, ביצים קשות וחמוצים.
פשוט פשוט וזה אחד הדברים שאי אפשר לעמוד בפניהם. עברו כמה שנים מאז ועכשיו אני מכינה את זה בבית זה יוצא ממש כמו בורקסים של גבינה.
תפרגנו למשפחה ובדרך תלקקו ת’אצבעות.

מרכיבים:

חבילת פילאס / בצק עלים

מילוי:
100 ג’ קוטג’
ביצה
2 כפות קמח
100 ג’ גבינה לבנה 5%
80 ג’ גבינה צהובה מגורדת
50 ג’ עיזים / בולגרית / צפתית
3/4 כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

  • בורקס פיצה מהיר פרווה

    תנו לי מתכונים כאלה פשוטים ואני ברקיע השביעי, אני לא צריכה הרבה בשביל להיות מאושרת 🙂
    הלכתי על מצרכים שידעתי שיש לי במקרר נשארה לי מטבוחה מהסלטים של שבת, קלמנטה שאני לא מסוגלת לחיות בלי הזיתים האלה וטונה שמבחינתי חייבים לשמור במזווה כמה קופסאות לשעת הצורך.
    פילאס תמיד יש לי בהקפאה ולא היית צריכה יותר כלום.
    מרגע שהפשרתי את הפילאס לקח לי 5 דקות, הקפאה קלה ומשם לתנור זה כל הסיפור הטעים. בורקס פיצה מהיר בלי לטרוח יותר מידי וממצרכים שתמיד יש בבית.
    לאוהבי הטונה והקלמנטה אתם עומדים להתאהב ובגלל שזה פרווה יצא שזה מתאים גם לארוחת צהריים.
    הכי טעים לאכול חם ריח נפלא באוויר והקטנים האלה נחטפים.
    זוכרים שכתבתי פעם שמתכונים טובים צריך לשתף ולהעביר הלאה ? אז אני משתפת אתכם מכל הלב, תהנו.

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לערבב את מצרכי המילוי ולקרר 30 דקות.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לחתוך את הפילאס לשלושה חלקים, למלא את שקית הזילוף עם המילוי ולהזליף שני פסים אחד עבה ואחד דק אחד ליד השני בחלק העליון של הבצק קצת אחרי ההתחלה. לגלגל את הבצק לגליל ארוך להכין צורת פרסה ולשים בתבנית.

4. להבריש עם ביצה לפזר שומשום לאפות כ 20 דקות הבצק מזהיב.

להגיש עם עגבניות מגורדות ביצים קשות ומלפפון חמוץ.

Ziva, A Quick Cheese Pastry

זיוה - מאפה גבינות מהיר זיוה - מאפה גבינות מהיר

הרשם
עדכן
58 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקימה שלומך?רוצה להכין פעם ראשונהאבל אין קוטגאפשר להחליף בגבינה לבנה?ובצק עלים מרודד של מעדנות זה בסדר?תבורכי !!!!

אמממ….זיווה מכינים ממלוואח ולא מבצק עלים אחרת זה סתם עוד בורקס

היי ניקי,
האם ניתן להשתמש בעלי בצק שמיועדים למילוי סיגרים ובריקים? או עדיף שלא…?

הייי ניקי רציתי לשאול אם אפשר להכין את הבצק עם המילוי ולהשאיר במקרר איזה 3 שעות עד לאפיה ?

אוו ניקי אחשלי חזר מהבית ספר עשיתי לו את זה לא רק שהתענג גם ליקק אצבעות..חח את פשוט אלופה ומסבירה גם ממש טוב!!!

היי ניקי
מה אפשר לשים במקום הגבינה הלבנה 5%, קוטג’ או גבינת שמנת 25%?

היי ניקי, לא סגורה אם הבנתי את ההתחלה .. האם אני מחלקת ל3 חלקים מזלפת בכל רצועה ואותה מגלגלת?תודה רבה אלופה