יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני פסטה מתכונים לשבועות

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

5 יוני 2019
(Visited 32,686 times, 1 visits today)

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

איזה טעים! מאפה חלבי מפנק ביותר. נפלא לאירוח חלבי תדמיינו קונכיות ממולאות פטריות, בצל גבינות ושום ומעל הכל רוטב עגבניות ועוד שכבת גבינות יוצא חלומי ביותר! קלאסי לאירוח חלבי או כשרוצים לפנק את המשפחה.
שלב אחרי שלב צילמתי שהכל יהיה ברור ואפילו הכנתי סרטון שהיה הכי קל להכין. הדבר היפה כאן מלבד הטעם הנהדר שאפשר להכין יום יומיים קודם בלי לחץ, לתת חימום קל וזה מושלם.
אז איך מכינים מאפה גבינות ופטריות שיגרום לאורחים ללקק ת’אצבעות ? מוזמנים לגלוש למטה ולהנות מהתמונות 🙂

תבנית 20X30

מרכיבים:

16 פסטה קונכיות גדולות

9 עגבניות בינוניות – גדולות
3 בצלים
4 שיני שום
500 ג’ פטריות שמפיניון
100 ג’ רסק עגבניות (2 כפות)
כפית מלאה סוכר
כוס מים
300 ג’ גבינות מגורדות
(גבינה צהובה, פרמזן, מוצרלה)
כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור
א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • פסטה צ’יפס בתנור

    אני רוצה לומר לכם מה שהכי יפה במתכון זה הקראנצ’יות כל ביס שומעים את ההתפצחות בפה יואווו כמה טעים.
    זה חטיף נהדר ומכינים אותו מפסטה הכי פשוטה שיש בבית בעצם את כל העבודה התנור עושה, הוספתי תיבול שאני אוהבת ויש לי צנצנת על השיש מלאה בפסטה צ’יפס שכל פעם מישהו ניגש ולוקח חופן.
    רציתי לשדרג והוספתי את המטבל הכי שווה שיש אני בדרך כלל מוסיפה אותו ללביבות והוא משתלב נהדר עם הפסטה צ’יפס.
    אפשר לומר שזה סוג של ביסלי בהכנה ביתית ואני יודעת בדיוק מה הכנסתי פנימה ובלי חומרים משמרים.
    בא לכם לנשנש, יש לכם אורחים בדרך ?  תכניסו את הפסטה לתנור וזהו את רוב העבודה כבר עשיתם.
    תהנו מהקראנץ הוא מדהים.

  • פלאפל אפוי עם שיבולת שועל

    מי לא אוהב פלאפל ? אחד הדברים הכי כיפיים לאכול עם ירקות וטחינה, הקציצות חומוס הנהדרת הזאת עם המון עשבי תיבול אין עליה בעולם תנו לי כמה שיותר.
    הדבר שאני פחות אוהבת ולא מתחברת היא העובדה שצריך לטגן בלא מעט שמן בשביל לקבל פלאפל טוב ונשבר לי אני לא רוצה לטגן במיוחד אם אני מכינה לעיתים קרובות.
    אני מעדיפה פלאפל אפוי עם כמה שפחות שמן והחלטתי להפוך אותו ליותר בריא והוספתי שיבולת שועל בקיצור רק דברים טובים כי רציתי להפוך את הפלאפל ליותר בריא.
    היו לי ספקות בדרך הרי בשביל לקבל פלאפל טוב צריך לטגן ומי מכניס קוואקר פנימה לפלאפל ?
    אז הופתעתי ובגדול יצאו לי קציצות פלאפל מושלמות ויפהפיות. ומי שעדיין מעדיף מטוגן אפשר גם לטגן, אני ממליצה לאפות לפני אולי תופתעו, קצת בריאות לא הזיקה לאף אחד.

    20 קציצות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לחתוך את השום לפרוסות להוסיף לבצל לדקה טיגון. להוציא 4 כפות החוצה ולשמור בצד.

2. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבניה לבשל 3 – 4 דקות לסנן לקרר לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות, להוסיף לבצל יחד עם הרסק, פפריקה, כף א. מרק, חצי כפית פלפל, סוכר ומים, לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב.

3. לשים את הבצל ששמרנו בצד במחבת להוסיף 2 כפות שמן, לחתוך את הפטריות לקוביות להוסיף לבצל לטגן 2 – 3 דקות על אש גבוהה ולהוסיף מלח פלפל, להוריד מהאש לקרר ולהוסיף 100 ג’ גבינות

4. לשים מחצית מרוטב העגבניות בתבנית, לבשל את הקונכיות עם כפית מלח כ 8 – 9 דקות, זה אמור להיות אל דנטה קצת קשה.

*5. לשים מחצית מרוטב העגבניות בתבנית, למלא את הקונכיות עם מילוי הפטריות ולשים מעל רוטב העגבניות קצת להשקיע,, מעל לשים את המחצית השנייה של הרוטב לפזר את הגבינות המגורדות לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות כ 30 דקות.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש.

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותפסטה קונכיות ממולאת פטריות וגבינותפסטה קונכיות ממולאת פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות
מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מושלם ומושלם

היי ניקי,
אם אני מקפיאה את זה( לאחר ההכנה), איך להפשיר? על כמה מעלות? מכוסה או ללא כיסוי?

היי ניקי אני לא מתחברת לרוטב פשוט זה מזכיר לי מטבוחה ואני ממש לא מתחברת בכלל אבל לרוטב של ספגטי אני כן מתחברת יש תחליף כי הכנתי אהבו את זה אבל אני ספציפית לא התחברתי לרוטב האדום אם יש תחליף אשמח שתעגכני אותי אני מחכה ממש כבר להכין את זה♥️♥️♥️♥️♥️

האם לא מבשלים את הפסטה הקונכיות?

האם אפשר לוותר על החלק של הרוטב עגניות ופשוט למלא הפטריות וגבינות ולתנור?

היי ניקי יקרה , מה שלומך? אפשר להקפיא לאחר ההכנה ? ואם כן לכמה זמן?

הי ניקי. שוב תודה על מתכון נפלא.
אם מכינים יום מראש איך מחממים? שוב בתנור? זה לא יתייבש?
תודה