יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני פסטה מתכונים לשבועות

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

5 יוני 2019
(Visited 33,332 times, 1 visits today)

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

איזה טעים! מאפה חלבי מפנק ביותר. נפלא לאירוח חלבי תדמיינו קונכיות ממולאות פטריות, בצל גבינות ושום ומעל הכל רוטב עגבניות ועוד שכבת גבינות יוצא חלומי ביותר! קלאסי לאירוח חלבי או כשרוצים לפנק את המשפחה.
שלב אחרי שלב צילמתי שהכל יהיה ברור ואפילו הכנתי סרטון שהיה הכי קל להכין. הדבר היפה כאן מלבד הטעם הנהדר שאפשר להכין יום יומיים קודם בלי לחץ, לתת חימום קל וזה מושלם.
אז איך מכינים מאפה גבינות ופטריות שיגרום לאורחים ללקק ת'אצבעות ? מוזמנים לגלוש למטה ולהנות מהתמונות 🙂

תבנית 20X30

מרכיבים:

16 פסטה קונכיות גדולות

9 עגבניות בינוניות – גדולות
3 בצלים
4 שיני שום
500 ג' פטריות שמפיניון
100 ג' רסק עגבניות (2 כפות)
כפית מלאה סוכר
כוס מים
300 ג' גבינות מגורדות
(גבינה צהובה, פרמזן, מוצרלה)
כפית פפריקה מתוקה
פלפל שחור
א. מרק
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פסטה מעולה ב 5 דקות הכנה

    כמה שאני אוהבת מתכונים שלוקח 5 דקות להכין, שמתי את הפסטה על האש בזמן הזה תיקתקתי את הרוטב שום בכמויות,
    צ'ילי גרוס, פטרוזיליה קצת תבלינים ואיזה פיצוץ של פסטה כל ביס תענוג.
    בזמן שהכנתי את הספגטי התלבטתי האם מתאים לארוחת צהריים או ערב בסוף החלטתי ללכת על שניהם בערב אני מוסיפה גבינות בנדיבות סלט ירקות ליד ואיזה טעים יצא, קלות ההכנה מדהימה.
    אם בא לכם ארוחת ערב שונה מהרגיל ומעט יותר השקעה נו באמת אל תגידו שאין לכם 5 דקות זמן.
    תפנו לכם כמה דקות ותהנו מפסטה מעולה!

    3 מנות

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מתחיל להזהיב, לחתוך את השום לפרוסות להוסיף לבצל לדקה טיגון. להוציא 4 כפות החוצה ולשמור בצד.

2. להרתיח סיר עם מים לסמן איקס על כל עגבניה לבשל 3 – 4 דקות לסנן לקרר לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות, להוסיף לבצל יחד עם הרסק, פפריקה, כף א. מרק, חצי כפית פלפל, סוכר ומים, לבשל כ 20 דקות מידי פעם לערבב.

3. לשים את הבצל ששמרנו בצד במחבת להוסיף 2 כפות שמן, לחתוך את הפטריות לקוביות להוסיף לבצל לטגן 2 – 3 דקות על אש גבוהה ולהוסיף מלח פלפל, להוריד מהאש לקרר ולהוסיף 100 ג' גבינות

4. לשים מחצית מרוטב העגבניות בתבנית, לבשל את הקונכיות עם כפית מלח כ 8 – 9 דקות, זה אמור להיות אל דנטה קצת קשה.

*5. לשים מחצית מרוטב העגבניות בתבנית, למלא את הקונכיות עם מילוי הפטריות ולשים מעל רוטב העגבניות קצת להשקיע,, מעל לשים את המחצית השנייה של הרוטב לפזר את הגבינות המגורדות לחמם תנור ל 180 מעלות לאפות כ 30 דקות.

כדאי לדעת ש…
מומלץ להכין יום מראש.

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותפסטה קונכיות ממולאת פטריות וגבינותפסטה קונכיות ממולאת פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות
מאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינותמאפה פסטה ממולא פטריות וגבינות

הרשם
עדכן
48 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

מושלם ומושלם

היי ניקי,
אם אני מקפיאה את זה( לאחר ההכנה), איך להפשיר? על כמה מעלות? מכוסה או ללא כיסוי?

היי ניקי אני לא מתחברת לרוטב פשוט זה מזכיר לי מטבוחה ואני ממש לא מתחברת בכלל אבל לרוטב של ספגטי אני כן מתחברת יש תחליף כי הכנתי אהבו את זה אבל אני ספציפית לא התחברתי לרוטב האדום אם יש תחליף אשמח שתעגכני אותי אני מחכה ממש כבר להכין את זה♥️♥️♥️♥️♥️

האם לא מבשלים את הפסטה הקונכיות?

האם אפשר לוותר על החלק של הרוטב עגניות ופשוט למלא הפטריות וגבינות ולתנור?

היי ניקי יקרה , מה שלומך? אפשר להקפיא לאחר ההכנה ? ואם כן לכמה זמן?

הי ניקי. שוב תודה על מתכון נפלא.
אם מכינים יום מראש איך מחממים? שוב בתנור? זה לא יתייבש?
תודה