מאפינס ירקות עם פטנט!

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מאפינס ירקות עם פטנט!

איזה מתכון נהדר! מאפינס רכים דגש על רכים ללא קמח ועם מעט שמן, יש במאפינס האלה הרבה ירקות וביצים אין בהם שום דבר אחר וזה כל הקסם שלהם. לא להאמין כמה קל להכין אותם 10 דקות והמאפינס נכנסו לתנור.
תוך 30 דקות היו לי מאפינס רכים וזהובים שהריחו נפלא. פטנט נהדר להכין מאפינס ללא קמח ועם מעט שמן. פתרון נהדר להכניס לילדים ירקות ואפילו אפשר להכין פרווה.
אני חייבת לומר שהמאפינס האלה הן נישנוש נפלא לאכול מול המירוץ למיליון, הוספתי ירקות ונהננו מכל ביס טעים ובדרך נהננו מההרפתקאות של המירוץ למיליון.

8 מאפינס

מרכיבים:

2 גזרים (200 ג’ – כוס וחצי קוביות גזר)
בצל (170 ג’ – כוס ושליש קוביות בצל)
3/4 צרור בצל ירוק (50 ג’ – כוס בצל ירוק)
180 ג’ תירס (כוס)
80 ג’ גבינה צהובה (קצת פחות מכוס)
2 כפות שמן

6 ביצים L
כפית א. אפייה
כפית מלח

הכנות:

1.  לחתוך את הגזר והבצל לקוביות קטנות, לחמם מחבת עם השמן לטגן את הירקות 7 – 8 דקות על האש מידי פעם לערבב.

2.  לחמם תנור ל 180 מעלות.

3. לקצוץ את הבצל הירוק ולערבב את כל הירקות כולל הבצל הירוק והגבינה צהובה למלא את השקעים כמעט עד הסוף. לטרוף ביצים מלח ואבקת אפייה עד שהאבקת א. אפייה נטמעת בביצים  זה לוקח קצת זמן. להעביר את הביצים לכלי מזיגה לצקת על הירקות ולכסות אותם.

4. להכניס לתנור ולאפות עד שהמאפינס מזהיבים כ 30 דקות.

Grain-Free Veggie Muffins

כדאי לדעת ש…
אין קמח במתכון, אי אפשר להפחית במספר הביצים, אפשר להכין יום מראש, אפשר להכין בלי הגבינה צהובה. המאפינס מאבדים מעט מהנפח אחרי שהם יוצאים מהתנור.

6383 צפיות 18 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!

מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!מאפינס ירקות עם פטנט!

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
דבורה

הכנתי היום. מתכון מושלם.

אושרית

אפשר להכין עם ירקות אחרים?

זהבה

עוד מתכון נפלא שלך ניקי האלופה
רק דבר אחד הורס לי, זה החד פעמי.
בעידן שבו יש מודעות למזון בריא. מאכילים את הגוף והנפש במזון מזין הגיע הזמן שנדאג לעולם שבו אנו חיים. גם ככה טובה בהכרח פסולת. זו הרי הדרך שלנו להחזיר אהבה לטבע, לשמור עליו כדי שישמור עלינו. תודה