יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכונים לשבועות

כדורי גבינה לאירוח

21 אוקטובר 2012
(Visited 9,617 times, 1 visits today)
כדורי גבינה לאירוח

כדורי גבינה לאירוח

יכול להיות אירוח חלבי בלי כדורי גבינה ?
אני אוהבת להכין אותם בצלחת הגשה, מסודרים שורות שורות צבעוניים מושכים את העין פינגר פוד מושלם. מישהו הזכיר אירוח חלבי זה המתכון לאירוח זה חמוד!
בסוד אני אספר לכם שאני מכינה תמיד קצת יותר למה ? כי משום מה ואני לא אנקוב בשמות תמיד חסרים כמה כדורים עד שמגיע זמן ההגשה…

מרכיבים:

300 ג’ גבינת שמנת בטעם טבעי
100 ג’ גבינת פטה עיזים מגוררת
100 ג’ גבינה צהובה מגוררת

ציפויים:
פטרוזיליה יבשה
סומסום לבן קלוי
סומסום שחור ולבן קלויים
עירית קצוצה
צנוברים קלויים
זעתר
קצח
פפריקה

אולי תאהב גם את...♥

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

הכנות:

1. לערבב את הגבינות ולקרר כשעה, ליצור כדורים לגלגל באיזה ציפוי שרוצים ולשמור במקרר לפחות כמה שעות לפני ההגשה.

הערות:
חשוב לא להשתמש בגבינות מלוחות מידי כיוון שהציפוי מוסיף גם מליחות.

הרשם
עדכן
85 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שלום ניקי
האם במקום פטה עיזים אפשר גבינה בולגרית 5% של המחלבה? או גבינה אחרת… רק לא עיזים….

היי ניקי. אם אני רוצה להכין ל10-15 איש בערך את הכדורים…מה הכמות שאני צריכה לשים מכל דבר?

הי ניקי,
אפשר להשתמש בגבינת שמנת שהכנתי מהמתכון שלך?

בוקר טוב המתכון נראה מדהים. האם אני יכולה לצפות בביצה ופירורי לחם ולטגן ?

היי ניקי, יש לי הצעת ייעול כללית, מקווה שתקבלי אותה…
אני משתמשת באתר שלך המון בייחוד כשאני מארחת.
באירוחים שלך, את עוזרת מאד כשאת כותבת כמה זמן מראש אפשר להכין איך לאחסן עד האירוח ואיך לחמם.
אולי תוכלי להוסיף גם במתכונים הרגילים שלך שורה על כמה זמן מראש אפשר להכין ולהתארגן, או לחילופין לינק לאירוח שבו הכנת את המנה ואז נוכל למצוא בעצמנו.
בכל מקרה, תודה רבה על האתר המושקע והמתכונים הטעימים!
נורית

שלום ניקי.
ראשית , לא מפסיקה לחפש מתכונים ולאפות מתכונים שלך.. תודה.
שאלה לגבי גבינת טל עמק, לא מצאתי בסופר.
אפשר להשתמש בצהובה מגוררת (כמו שמשתמשים לפיצה? לדוגמא של טרה?)
תודה

ניקי שלום,
האם אפשר להכין תערובת ציפוי לבד בבית?