יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות

לחם שום ומוצרלה מטריף!

27 יוני 2021
(Visited 12,150 times, 80 visits today)

לחם שום ומוצרלה מטריף!

המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

מרכיבים:

4 בגטים קצרים או לחמניות מאורכות
מוצרלה
100 ג’ חמאה
חצי צרור פטרוזיליה
8 – 9 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לעשות חתכים בבגט, כלומר לחתוך עד אמצע הלחמניה ולא עד הסוף, בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות.

2. לקצוץ את השום לטגן קלות ולהוסיף את החמאה, להמיס לקצוץ את הפטרוזיליה להוסיף ולתבל. להבריש את הבגט בנדיבות לעבור גם בתוך החריצים.

3. לחתוך את המוצרלה למרובעים ולשים בתוך כל חריץ בבגט, להבריש את הבגט שוב ולעטוף עם נייר כסף, לאפות 15 דקות לפתוח את הנייר כסף ולטרוף!

מתכון מטריף בטעימותו! השחיתות הרצינית היא השילוב של החמאה והמוצרלה. גם החמאה וגם המוצרלה מכילות שומן רווי מן החי, אפשר להחליט שמחליפים את החמאה בשמן זית ובחימום עדין (בזהירות שלא יישרף השמן) עם השום והפטרוזיליה מזלפים מעל הבאגטים. כך נשלב גם שומן בלתי רווי בעסק ונרוויח יותר בריאות.

מבחינה קלורית, כל באגט מכיל כ750 קלוריות, כמות קלוריות גבוהה ומרוכזת במיוחד. על פי הגישה שלי, גם אם אתם בדיאטה, אין מאכל שלעולם יותר לא תאכלו. ממליצה להסתפק בחצי באגט, להוסיף ליד סלט ירקות ענק ולהתענג על הפינוק הזה! אגב, רעיון נוסף הוא להכין את אותו המתכון על בסיס של לחמניה קלה, שמן זית עם המון שום ופטרוזיליה ולהסתפק בפרוסת מוצרלה אחת שמחולקת בין החריצים. תתפלאו עד כמה התוצאה טעימה ובשליש מהקלוריות.

לחם שום ומוצרלה מטריף!לחם שום ומוצרלה מטריף!לחם שום מוצרלה מטריף!

הרשם
עדכן
14 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שבת שלום, ניקי!
ניתן להכין את הכל מראש כולל העטיפה בנייר כסף… ורק להכניס לתנור לפני הארוחה?

היי ניקי נראה שווה בהחלט!!!
רק שאלה- מה העניין של הנייר כסף?

אכן נראה מושחת .האם ניתן להחדיר מוצרלה מגוררת או שעלולה להעלות?

היי ניקי! האם אפשר להחליף את החמאה בשמן זית? תודה.

נראה ממש טוב! תודה ניקי!