יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות

לחם שום ומוצרלה מטריף!

27 יוני 2021
(Visited 18,456 times, 2 visits today)

לחם שום ומוצרלה מטריף!

המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה "אל תכינו" זה ממכר!

מרכיבים:

4 בגטים קצרים או לחמניות מאורכות
מוצרלה
100 ג' חמאה
חצי צרור פטרוזיליה
8 – 9 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • פתיתים ברוטב אדום שילדים אוהבים

    מחפשים תוספת טובה לארוחת צהריים בלי לעבוד קשה ? הגעתם למקום הנכון.
    הפעם הלכתי על פתיתים אני ממליצה להחזיק פתיתים באופן קבוע במזווה כל פעם שצריך להכין תוספת מהירה וזולה (חשוב!) ב 5 דקות התעסקות פתיתים זה הפתרון.
    בדרך כלל פתיתים זה לילדים אין ספק שזאת אחת התוספות שהילדים הכי אוהבים ואחת הקלות שיש,
    זה פתרון מושלם להורים עסוקים ולילדים רעבים אני חייבת להוסיף שגם אני אוהבת לאכול את הפתיתים האלה.
    הרוטב נספג בפתיתים ומנפח אותם יואוו איזה טעים! קבלו מתכון קל לפתיתים ברוטב אדום נהדר שתמיד מצליח
    והכל בסיר אחד.

    3 מנות

  • מאפה גבינות מהיר

    מהרגע הראשון שנגעתי בבצק הזה התאהבתי, הבצק הזה מעולה לעבודה והוא יוצא נהדר.
    בלי שמרים ועל בסיס מים וכמובן פרווה. בצק נהדר למאפים בלי התפחות ושעות של המתנה, לרדד למלא במילוי שאוהבים ולתנור מי צריך יותר מזה ? בצק בסיסי ופשוט שעושה את העבודה.
    הפעם מאפה גבינות סוג של בורקס לארוחת ערב או בוקר והוא יוצא נהדר יופי של טעמים המרקם של הבצק טוב וביחד עם המילוי גבינה זה מאפה מושלם. אפשר אפילו להקפיא את המאפה ככה שתמיד יש משהו לנשנש בהישג יד.
    למילוי השתמשתי במבחר גבינות שיש לכל אחד בבית במקרר, מאפה מושלם לשבת בבוקר עם סלט ירוק וגבינות.
    שימו לב הקטנים האלה נעלמים מהר במיוחד כשזה יוצא חם מהתנור.

    3 רולדות

  • שוקולטה חמה ומפנקת

    בא לי להכין משהו טוב הכנתי את העוגיות הנהדרות האלה ורציתי איזה משקה שוקולדי ליד ואם כבר מכינים אז עושים את זה מכל הלב וכדאי שיהיה הרבה שוקולד שאף אחד לא יתלונן 🙂
    זה אחד המשקאות שהכי כיף להזמין בבית קפה אז למה לא להכין אותו בבית ? תכינו לכם בכיף משקה שוקולדי נהדר שעושה טוב בימי החורף הקרים. לקח לי 5 דקות להכין ולהגיש, תפנקו את המשפחה בכיף.

    2 כוסות / 6 כוסיות

  • מאפה גבינה וזיתים ממכר!

    מתכון חלום! ואוו כמה טעים גבינה צהובה עם זיתים והתוצאה הסופית ללקק ת'אצבעות, מושלם! מצאתי את המתכון המושלם לארוחת ערב, זהירות ממכר.
    תחשבו על מאפה ממולא גבינה צהובה וזיתים ולא בכמות קטנה אלא מילוי משמעותי שיורגש טוב בכל ביס.
    רק לחשוב על כל הגבינה שנמסה לה שם בפנים ואוו איזה מאפה נהדר.
    עלה לי רעיון להכין מאפה לארוחת ערב קצת שונה מהרגיל, רציתי שהמילוי יורגש טוב והדבר הראשון שחשבתי עליו זאת גבינה צהובה, הוספתי זיתים וציפיתי עם שומשום קלוי (שדרוג נהדר) אתם לא תאמינו כמה טעים זה יצא שדרוג מטורף לארוחת ערב, תוסיפו ליד גבינות וירקות ואחר כך תצטערו שלא הכנתם יותר. תכינו מראש כמות ותקפיאו חימום קל במיקרו וכאילו בזה הרגע.

    14 מאפים

הכנות:

1. לעשות חתכים בבגט, כלומר לחתוך עד אמצע הלחמניה ולא עד הסוף, בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות.

2. לקצוץ את השום לטגן קלות ולהוסיף את החמאה, להמיס לקצוץ את הפטרוזיליה להוסיף ולתבל. להבריש את הבגט בנדיבות לעבור גם בתוך החריצים.

3. לחתוך את המוצרלה למרובעים ולשים בתוך כל חריץ בבגט, להבריש את הבגט שוב ולעטוף עם נייר כסף, לאפות 15 דקות לפתוח את הנייר כסף ולטרוף!

מבחינה קלורית, כל באגט מכיל כ750 קלוריות, כמות קלוריות גבוהה ומרוכזת במיוחד. על פי הגישה שלי, גם אם אתם בדיאטה, אין מאכל שלעולם יותר לא תאכלו. ממליצה להסתפק בחצי באגט, להוסיף ליד סלט ירקות ענק ולהתענג על הפינוק הזה! אגב, רעיון נוסף הוא להכין את אותו המתכון על בסיס של לחמניה קלה, שמן זית עם המון שום ופטרוזיליה ולהסתפק בפרוסת מוצרלה אחת שמחולקת בין החריצים. תתפלאו עד כמה התוצאה טעימה ובשליש מהקלוריות.

לחם שום ומוצרלה מטריף!לחם שום ומוצרלה מטריף!לחם שום מוצרלה מטריף!

הרשם
עדכן
18 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות