יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אוכל לילדים אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות

לחם שום ומוצרלה מטריף!

27 יוני 2021
(Visited 13,882 times, 48 visits today)

לחם שום ומוצרלה מטריף!

המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה "אל תכינו" זה ממכר!

מרכיבים:

4 בגטים קצרים או לחמניות מאורכות
מוצרלה
100 ג' חמאה
חצי צרור פטרוזיליה
8 – 9 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

הכנות:

1. לעשות חתכים בבגט, כלומר לחתוך עד אמצע הלחמניה ולא עד הסוף, בינתיים לחמם את התנור ל 180 מעלות.

2. לקצוץ את השום לטגן קלות ולהוסיף את החמאה, להמיס לקצוץ את הפטרוזיליה להוסיף ולתבל. להבריש את הבגט בנדיבות לעבור גם בתוך החריצים.

3. לחתוך את המוצרלה למרובעים ולשים בתוך כל חריץ בבגט, להבריש את הבגט שוב ולעטוף עם נייר כסף, לאפות 15 דקות לפתוח את הנייר כסף ולטרוף!

מתכון מטריף בטעימותו! השחיתות הרצינית היא השילוב של החמאה והמוצרלה. גם החמאה וגם המוצרלה מכילות שומן רווי מן החי, אפשר להחליט שמחליפים את החמאה בשמן זית ובחימום עדין (בזהירות שלא יישרף השמן) עם השום והפטרוזיליה מזלפים מעל הבאגטים. כך נשלב גם שומן בלתי רווי בעסק ונרוויח יותר בריאות.

מבחינה קלורית, כל באגט מכיל כ750 קלוריות, כמות קלוריות גבוהה ומרוכזת במיוחד. על פי הגישה שלי, גם אם אתם בדיאטה, אין מאכל שלעולם יותר לא תאכלו. ממליצה להסתפק בחצי באגט, להוסיף ליד סלט ירקות ענק ולהתענג על הפינוק הזה! אגב, רעיון נוסף הוא להכין את אותו המתכון על בסיס של לחמניה קלה, שמן זית עם המון שום ופטרוזיליה ולהסתפק בפרוסת מוצרלה אחת שמחולקת בין החריצים. תתפלאו עד כמה התוצאה טעימה ובשליש מהקלוריות.

לחם שום ומוצרלה מטריף!לחם שום ומוצרלה מטריף!לחם שום מוצרלה מטריף!

הרשם
עדכן
14 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

שבת שלום, ניקי!
ניתן להכין את הכל מראש כולל העטיפה בנייר כסף… ורק להכניס לתנור לפני הארוחה?

היי ניקי נראה שווה בהחלט!!!
רק שאלה- מה העניין של הנייר כסף?

אכן נראה מושחת .האם ניתן להחדיר מוצרלה מגוררת או שעלולה להעלות?

היי ניקי! האם אפשר להחליף את החמאה בשמן זית? תודה.

נראה ממש טוב! תודה ניקי!