פטריות ממולאות בתרד מוקרמות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בתרד מוקרמות

פטריות ממולאות בתרד מוקרמות

הייתי בסופר פתאום אני רואה ערימה של פטריות שמפניון גדולות לבנות יפהפיות! מתאימות למילוי הראש ישר מתחיל לחשוב מה אפשר למלא, איזה פינוק טעים אפשר להכין ? תרד מיד עולה לי לראש בעלי מאוד אוהב תרד ותרד מוקרם זה יאמי! אתם מתארים לעצמכם כמה שזה טעים ?

מרכיבים:

15 פטריות שמפיניון גדולות למילוי
בצל בינוני קצוץ
300 ג’ תרד
100 ג’ פתיתי גבינה צהובה 
שמנת לבישול
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לחלוט את התרד כמה דקות במים רותחים, לסנן, לסחוט ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לבצל, לטגן כמה דקות ולהוסיף את התרד, להוסיף שמנת ותבלינים ולבשל במשך כמה דקות.

3. למלא כל פטריה, לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ל 15 דקות. להכין סלט גדול ולהנות.

4008 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

שם : יצא פשוט מדהים!!!


28
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

היי ניקי
יש מצב לוותר על התרד?

לירון

היי ניקי
היכן קונים פטריות למילוי ?

לא נתקלתי .

תודה

מיכל

היי ניקי יקרה 🙂 פעם ראשונה שאני מכינה פטריות ממולאות במשהו.. ויצא מעדן! ממש מנה עיקרית!
שמתי מוצרלה כי לא היה לי עמק. בפעם הבאה עדיף עמק? תודה!

דנה

היי ניקי, הייתי רוצה למסות את המתכון. אפשר אם תרד קפוא או שעדיף מילוי אחר?
תודה!

מעיין

נשמע מאוד טעים… עלה כמה מעלות לכוון את התנור?
תודה.
ואגב המתכונים שלך מעולים!!