יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מנות ראשונות נישנושים טעימים

פטריות ממולאות בתרד מוקרמות

10 דצמבר 2012
(Visited 3,587 times, 1 visits today)
פטריות ממולאות בתרד מוקרמות

פטריות ממולאות בתרד מוקרמות

הייתי בסופר פתאום אני רואה ערימה של פטריות שמפניון גדולות לבנות יפהפיות! מתאימות למילוי הראש ישר מתחיל לחשוב מה אפשר למלא, איזה פינוק טעים אפשר להכין ? תרד מיד עולה לי לראש בעלי מאוד אוהב תרד ותרד מוקרם זה יאמי! אתם מתארים לעצמכם כמה שזה טעים ?

מרכיבים:

15 פטריות שמפיניון גדולות למילוי
בצל בינוני קצוץ
300 ג' תרד
100 ג' פתיתי גבינה צהובה 
שמנת לבישול
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

1. לחלוט את התרד כמה דקות במים רותחים, לסנן, לסחוט ולקצוץ.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לבצל, לטגן כמה דקות ולהוסיף את התרד, להוסיף שמנת ותבלינים ולבשל במשך כמה דקות.

3. למלא כל פטריה, לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ל 15 דקות. להכין סלט גדול ולהנות.

גולשים מכינים וממליצים:

שם : יצא פשוט מדהים!!!

הרשם
עדכן
32 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי! אפשר להקפיא?

היי ניקי
אפשר לוותר על השמנת? אולי להחליף במשהו אחר?

היי ניקי
יש מצב לוותר על התרד?

היי ניקי
היכן קונים פטריות למילוי ?

לא נתקלתי .

תודה

היי ניקי יקרה 🙂 פעם ראשונה שאני מכינה פטריות ממולאות במשהו.. ויצא מעדן! ממש מנה עיקרית!
שמתי מוצרלה כי לא היה לי עמק. בפעם הבאה עדיף עמק? תודה!

היי ניקי, הייתי רוצה למסות את המתכון. אפשר אם תרד קפוא או שעדיף מילוי אחר?
תודה!

נשמע מאוד טעים… עלה כמה מעלות לכוון את התנור?
תודה.
ואגב המתכונים שלך מעולים!!