


פטריות ממולאות בתרד מוקרמות
הייתי בסופר פתאום אני רואה ערימה של פטריות שמפניון גדולות לבנות יפהפיות! מתאימות למילוי הראש ישר מתחיל לחשוב מה אפשר למלא, איזה פינוק טעים אפשר להכין ? תרד מיד עולה לי לראש בעלי מאוד אוהב תרד ותרד מוקרם זה יאמי! אתם מתארים לעצמכם כמה שזה טעים ?
מרכיבים:
15 פטריות שמפיניון גדולות למילוי
בצל בינוני קצוץ
300 ג’ תרד
100 ג’ פתיתי גבינה צהובה
שמנת לבישול
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לחלוט את התרד כמה דקות במים רותחים, לסנן, לסחוט ולקצוץ.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה, לקצוץ את רגלי הפטריות ולהוסיף לבצל, לטגן כמה דקות ולהוסיף את התרד, להוסיף שמנת ותבלינים ולבשל במשך כמה דקות.
3. למלא כל פטריה, לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ל 15 דקות. להכין סלט גדול ולהנות.
14349 צפיות 6 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
שם : יצא פשוט מדהים!!!
היי ניקי, שבת שלום 🙂
מה את אומרת על שמנת צמחית במתכון?
ואפשר להוסיף פטרוזיליה או שזה יהרוס..?
תודה רבה!!
יצא פשוט מדהים!!!
היי יש לך אולי רעיון לתחליף לשמנת הבישול?
כמה מעלות בתנור? כמה שמנת?
ניסיתי את המתכון, הפטריות בתנור ברגע זה. הבעיה היחידה שהן מגירות מלא מים והתבנית בה הן נמצאות מלאה במים שלהם. אולי עשיתי משהוא לא טוב?
נראה ממש מעולה, הבעיה היא שרק אני אוהבת תרד בבית…
האם יש לך רעיון למשהו אחר כתוספת למילוי?
וואי זה נראה טעים!!!!יאמי!!!תודה ניקי.אנסה את זה גם.