


בגט ממולא גבינות וסלמון
בגט ממולא גבינות וסלמון, אני אוהבת שינויים ובגט ממולא בכל טוב, גבינות טובות נגיעות של סלמון קצת עירית ויש ארוחת ערב מפנקת וכזאת טעימה בתאבון.
מרכיבים:
בגט ארוך חצוי
200 ג’ גבינה לבנה 9%
100 ג’ שמנת חמוצה
50 ג סלמון חתוך לקוביות קטנות
כף גדושה עירית קצוצה
כפית גדושה שום כתוש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לסנן את הגבינה כשעה מהנוזלים, לערבב את הגבינה עם שאר המצרכים.
2. חצי בגט אחד לשמור בצד למתכון אחר ואת החצי השני לרוקן מהתוכן, למלא עם הגבינה, לקרר כשעה.
הערות:
אפשר להחליף את הגבינה בנפוליאון ואז אין צורך לסנן.
3835 צפיות 1 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
אסתר : “הכנתי היום לאורחים שבאו בבוקר לביקור מהיר,
היה מושלם. לא הפסיקו להתלהב,”
אפשר לוותר על העירית??
ניקי האם ניתן להחליף את הגבינה 9% בגבינה לבנה 5% ואם כן מה להוסיף כדי להעשיר אותה
תודה על מתכונים מעניינים ובעיקר טעימים
האם ניתן להמיר גבינה לבנה 9% ב5% אם כן מה ניתן להוסיף כדי לשפר את התוצאה
תודה מראש
ערב טוב ניקי,
אפשר להכין ערב לפני, לשמור במקרר ולהגיש בארוחת בוקר? ולכמה אנשים יספיק חצי בגט? אני צריכה כמות שתספיק ל 6 או 7..
ועוד שאלה, האם אפשר עם טורטיה ולא בגט?
תודה על כל המתכונים המעולים שלך :)))
לקחתי סלומון מעושן ממעדניית לופו וגם את הגבינת שמנת שלהם ויצא מדהים!!! תודב ניקי על עוד מתכון מושלם
הי ניקי 🙂 סיימתי את הבגרויות השבוע והחלטתי ללמוד לבשל, ובזכותך עד עכשיו הכל יצא מדהים
איך מסננים את הגבינה?