יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכוני פסטה מתכונים לחנוכה מתכונים ליום כיפור תוספות

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום – מתכון הורס!

24 נובמבר 2024
(Visited 6,747 times, 1 visits today)
פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום – מתכון הורס!

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום – מתכון הורס!

מה עושים כשיש המון עגבניות שרי יפות וגדולות חוץ מלאכול אותן, פסטה ברוטב עגבניות שרי עם שום בצל ושמן זית בנדיבות הכנסתי את כל הדברים הטובים שהיו לי במקרר לתבנית אחת, אני רוצה לומר לכם שאין כמו שום אפוי הריח מדהים.
הטוויסט במתכון זה הרוטב כולו אפוי הכנסתי לתנור וביי ביי נתראה, בזמן הזה התחלתי להכין פיצה פטנט במחבת הוספתי סלט חצילים והכנתי את הפסטה שאוטוטו תיכנס לרוטב.
כשהשמן זית התחיל לבעבע והעגבניות נראו מעוררות תאבון הוספתי את הספגטי וערבבתי טוב שיספוג טעמים.
משם לשולחן יחד עם הפיצות והסלט חצילים, בתאבון.

3 מנות

מרכיבים:

350 ג' עגבניות שרי תמר מאורכות חצויות יחסית גדולות(20 עגבניות)
2 בצלים בגודל בינוני חצויים ופרוסים (לא דק)
5 שיני שום חצויות
רבע כוס שמן זית (בנדיבות)
פלפל חריף חתוך לטבעות
חצי כפית פלפל שחור
כפית מלח
250 ג' ספגטי

פרמזן

הכנות:

1. לחמם תנור ל 190 מעלות ולעלות סיר עם מים על האש.

2. לשים את העגבניות בתבנית חסינת חום (פיירקס) להוסיף את הבצל, שום, פלפל שמן זית להמליח ולפלפל.

3. לאפות כ 50 דקות(תלוי בגודל העגבניות) העגבניות מגירות נוזלים והשום נותן ריח נהדר.

4. בינתיים להכין את הפסטה לפי הוראות לסנן ולשמור 1/4 כוס מימי הבישול, בהכנה מראש של הספגטי להוסיף 2 כפות שמן זית, כשהעגבניות מתקמטות ומאבדות נפח והשמן זית מבעבע להוציא מהתנור לערבב עם הפסטה ומי הבישול לאזן טעמים לפזר פרמזן ולהגיש.

רצוי להשתמש בעגבניות שרי לא קטנות, במהלך האפייה הן מאבדות נפח ושרי גדולות יתנו טעמים יותר טובים.

מה היה לנו ?
פסטה אפויה עם עגבניות שרי, פיצה פטנט במחבת

פסטה ב 5 דקות הכנה

ספגטי ברוטב אדום של פעם

פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום – מתכון הורס!פסטה ברוטב עגבניות שרי צלויות ושום – מתכון הורס!פיצה פטנט במחבת

הרשם
עדכן
3 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות
דילוג לתוכן