יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות

קנלוני ממולא תרד וגבינות

28 אפריל 2013
(Visited 8,372 times, 5 visits today)
קנלוני ממולא תרד וגבינות

קנלוני ממולא תרד וגבינות

המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

10 גלילי קנלוני
שקית תרד 300 ג’
50 ג’ חמאה
2 כפות שמן
חצי גביע קוטג’
150 ג’ גבינת פטה עיזים מעודנת
2 בצלים קצוצים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
6 עגבניות אדומות
סוכר
רבע כוס מים
כפית בזיליקום מיובש
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.

2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג’, הפטה ולתבל.

3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.

4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

הרשם
עדכן
145 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

אפשרי תרד קפוא?להפשיר או לבשל אותו קודם? .יש לך הצעה לגרסה לא חלבית לקנלוני?
תודה

עשיתי היום, הילדים הודיעו לי שהם רוצים שאכין את הקנלוני כל יום.
אז תודה רבה מאד נהננו , חוסל תוך כמה דקות

הי ניקי,

יש לי בעיה עם המתכון הזה. הכנתי פעם אחת ומאז חמותי כל ארוחה מבקשת ממני להביא את זה מנסה לשכנע אותה שבואי נגוון.. אבל לא!
ועכשיו ברצינות, תודה על המתכון

אפשר אולי להכין עוד במילוי בצל ופטריות ולשים באותה תבנית?

הי ניקי,דבר ראשון תודה על הכל!! את מפארת לנו את שולחנות החג בכל פעם:)
הכנתי את המתכון, ויצא לי שהקנלוני די ריקים (צריכה להכין מינימום 14,אולי הם גם ארוכים יותר מהרגיל). האם כדאי להשאיר את הקנלוני ממולאים בתוך הרוטב בלי לאפות ומחר למלא יותר או שזה יהרוס את המרקם?
עד כמה זה צריך להיות ממולא?

שלום ניקי האלופה!
במה אפשר להחליף את התרד? לא מוצאת בשום מקום…

היי ניקי, כרגיל תודה על מתכונים מצויינים 🙂
שאלונת – לאפות בתנור שהתבנית מכוסה?