קנלוני ממולא תרד וגבינות
המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש
3 – 4 מנות
זמן הכנה:
כ 40 דקות
הכנות:
1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.
2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג', הפטה ולתבל.
3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.
4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.
5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.