קנלוני ממולא תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קנלוני ממולא תרד וגבינות

קנלוני ממולא תרד וגבינות

המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

10 גלילי קנלוני
שקית תרד 300 ג’
50 ג’ חמאה
2 כפות שמן
חצי גביע קוטג’
150 ג’ גבינת פטה עיזים מעודנת
2 בצלים קצוצים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
6 עגבניות אדומות
סוכר
רבע כוס מים
כפית בזיליקום מיובש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.

2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג’, הפטה ולתבל.

3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.

4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

14312 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
רחלי קטן

שלום ניקי האלופה!
במה אפשר להחליף את התרד? לא מוצאת בשום מקום…

דנה

היי ניקי, כרגיל תודה על מתכונים מצויינים 🙂
שאלונת – לאפות בתנור שהתבנית מכוסה?

מלכי

היי ניקי, יש אפשרות להקפיא?

1 7 8 9