קנלוני ממולא תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קנלוני ממולא תרד וגבינות

קנלוני ממולא תרד וגבינות

המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

10 גלילי קנלוני
שקית תרד 300 ג’
50 ג’ חמאה
2 כפות שמן
חצי גביע קוטג’
150 ג’ גבינת פטה עיזים מעודנת
2 בצלים קצוצים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
6 עגבניות אדומות
סוכר
רבע כוס מים
כפית בזיליקום מיובש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.

2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג’, הפטה ולתבל.

3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.

4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

22158 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

141
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

הי ניקי,

יש לי בעיה עם המתכון הזה. הכנתי פעם אחת ומאז חמותי כל ארוחה מבקשת ממני להביא את זה מנסה לשכנע אותה שבואי נגוון.. אבל לא!
ועכשיו ברצינות, תודה על המתכון

ליבי

אפשר אולי להכין עוד במילוי בצל ופטריות ולשים באותה תבנית?

ליבי

הי ניקי,דבר ראשון תודה על הכל!! את מפארת לנו את שולחנות החג בכל פעם:)
הכנתי את המתכון, ויצא לי שהקנלוני די ריקים (צריכה להכין מינימום 14,אולי הם גם ארוכים יותר מהרגיל). האם כדאי להשאיר את הקנלוני ממולאים בתוך הרוטב בלי לאפות ומחר למלא יותר או שזה יהרוס את המרקם?
עד כמה זה צריך להיות ממולא?

רחלי קטן

שלום ניקי האלופה!
במה אפשר להחליף את התרד? לא מוצאת בשום מקום…

דנה

היי ניקי, כרגיל תודה על מתכונים מצויינים 🙂
שאלונת – לאפות בתנור שהתבנית מכוסה?

מלכי

היי ניקי, יש אפשרות להקפיא?

1 7 8 9