קנלוני ממולא תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קנלוני ממולא תרד וגבינות

קנלוני ממולא תרד וגבינות

המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

10 גלילי קנלוני
שקית תרד 300 ג’
50 ג’ חמאה
2 כפות שמן
חצי גביע קוטג’
150 ג’ גבינת פטה עיזים מעודנת
2 בצלים קצוצים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
6 עגבניות אדומות
סוכר
רבע כוס מים
כפית בזיליקום מיובש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.

2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג’, הפטה ולתבל.

3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.

4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

14309 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
עדי

היי, נראה טעים!!!
האם למלית תספיק חצי כפית מלח? אני לא טובה בכמויות
האם אפשר לפזר גבינה בולגרית/פטה למעלה? במקום גבינה צהובה
תודה רבה,
חג שבועות שמח

פנינה

תודה על המתכון חדשה במטבח, רציתי לדעת אם אפשרי להכין תקנולי במילוי בטטה במקום תרד?

אילנה

נראה מעלף, את הקנולי לא צריך להרתיח קצת במים, הם יתרככו בתוך הרוטב בזמן האפייה.
המילוי לא “יברח” החוצה בזמן האפייה.
סליחה על השאלות הרבות, פשוט זו הפעם הראשונה שאני אעשה ואני רוצה להיות בטוחה. תודה

עדי

ניקי זה נראה מעולה. תכננתי להכין בשבועות את המתכון שלך לקנולי עם טונה שכולם אוהבים ומתלהבים ממנו, ועכשיו יש לי התלבטות מה להכין…
בקיצור, תמשיכי, אנחנו נהנים! 🙂

כריש

היי ניקי.
אני מאד נהנית מהמתכונים שלך.
אני לא מצליחה למלא את הקנלוני עד הסוף, איך את עושה את זה?
תודה 🙁

תמר

יאמי!! אני מכירה את המתכון של קנלונים עם מילוי גבינה ופה חדשת לי עם הוספת התרד.בודאי שאכין את זה לשבועות.תודה ניקי

יונה מור

ניקי שלום,
המתכונים שלך מדהימים!
אלפי תודות,
יונה

1 2 3 9