קנלוני ממולא תרד וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קנלוני ממולא תרד וגבינות

קנלוני ממולא תרד וגבינות

המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש

3 – 4 מנות

זמן הכנה:
כ 40 דקות

מרכיבים:

10 גלילי קנלוני
שקית תרד 300 ג’
50 ג’ חמאה
2 כפות שמן
חצי גביע קוטג’
150 ג’ גבינת פטה עיזים מעודנת
2 בצלים קצוצים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
6 עגבניות אדומות
סוכר
רבע כוס מים
כפית בזיליקום מיובש
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.

2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג’, הפטה ולתבל.

3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.

4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.

5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.

15308 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

136
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

היי ניקי!
האם לבשל את הקנלוני לפני?
תודה!

סימה

היי ניקי רציתי לשאול אם יש מתכון של קנלוני עם גבינות ברוטב עגבניות אבל בלי תרד או משו כזה? קשה לי עם זה…תודה

ליזה

מתכון מושלם , תודה 🙂

לינוי

היי ניקי
אם אני עושה כמות של 20 קנלוני.
להכפיל גם את העגבניות המרוסקות .2 קופסאות של 800 גרם?
כנל לגבי הבצל ?
נראה לי פשוט שהמוצרים של הרוטב יהיו בכמות גדולה מדי.
לסיכום האם לכפיל הכל?
אם תוכלי לענות לי בשעתיים הקרובות אודה לך.

שי לי

ניקי שלום, אפשר לעשות גם בלי תרד?

דבורה

היי ניקי,מה שלומך?
איך כדאי למלא את הקנלוני? צריך שקית זילוף או שאפשר עם הידיים/כפית..?

אנה ט.

שלום ניקי! תאמרי בבקשה איזה רוטב אפשר לשלב לקנלנרי, שלא יהיו בתוכו עגבניות? תודה
.