


קנלוני ממולא תרד וגבינות
המאפה הזה מרשים משביע טעים מושלם לארוחה חלבית או צמחונית, גבינות טובות בשילוב עם תרד והכל מוקרם בתנור מוגש בתוך רוטב עגבניות טעים טעים טעים. המלצה להכין יום אחד מראש
3 – 4 מנות
זמן הכנה:
כ 40 דקות
מרכיבים:
10 גלילי קנלוני
שקית תרד 300 ג’
50 ג’ חמאה
2 כפות שמן
חצי גביע קוטג’
150 ג’ גבינת פטה עיזים מעודנת
2 בצלים קצוצים
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
6 עגבניות אדומות
סוכר
רבע כוס מים
כפית בזיליקום מיובש
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להרתיח מים להוסיף עלי התרד ולבשל עד שהעלים מאבדים את כל הנפח, לסחוט ולקצוץ.
2. להמיס חמאה ושמן לטגן את הבצל עד שקיפות ולהוסיף לתרד, להוסיף את הקוטג’, הפטה ולתבל.
3. למלא את הקנלוני. לחלוט את העגבניות לקלף ולטחון. לטגן את הבצל השני להוסיף את העגבניות, סוכר בזיליקום מים לתבל לבשל כשתי דקות.
4. לשים שכבה מהרוטב בתחתית מעל לסדר את הקנלוני לפזר גבינה ואת שארית הרוטב שיכסה את כל הקנלוני.
5. חום בינוני 180 מעלות כ 30 דקות.
מתכון אליפות!
שנה שעברה שהכנתי מילאתי בידיים את הקנלוני, השנה עשיתי עם שקית זילוף.. נקי ונוח.. נשאר לי שאריות מהמילוי המצאתי ממנו פשטידה על בסיס פילאס, גם יצא מעולה.
הי ניקי,
האם אפשר להשתמש בתרד קפוא?
אם כן ,האם צריך בישול?
הי ניקי, משנה אם תרד בייבי או עלים גדולים?
ניקי האם אפשרי להכין בחמישי לקראת יום ראשון?
שלום ניקי!
הילדים שלי ביקשו שאכין שוב את הקנלוני, שיצא אליפות בשבועות שנה שעברה..
רק לא מוצאת גבינת פטה.
במה אפשר להחליף אותה?
תודה רבה!
היי ניקי
מה הכוונה בלחלוט עגבניות? לבשל אותן במים??
היי ניקי,
אצלנו במשפחה לא אוכלים עגבניות טריות אבל כן אוכלים תבשילים עם רסק עגבניות. האם ניתן לשים רסק עגבניות במקום? ואם כן, כמה קופסאות?
בנוסף, האם יש לך מתכון לרוטב שמנת שיכול להתאים לקנלוני?