תפוחי אדמה מוקרמים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמים

טעים טעים ועוד פעם טעים מתכון כל כך פשוט אבל שווה! מתאים לכל אירוח חלבי. תפוחי אדמה פרוסים דק דק שמנת קצת גבינה ואת כל השאר עושה התנור, התפוחי אדמה מזהיבים השמנת מבעבעת הריחות הטובים במטבח.

מרכיבים:

6 תפוחי אדמה בינוניים (בערך קילו)
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
50 ג’ גבינת עמק
50 גבינת פרמזן
כפית שום כתוש
חצי כפית פטרוזיליה מיובשת
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לפרוס את תפוחי האדמה לפרוסות דקות (מנדולינה), לחלוט כ 4 – 5 דקות ולסנן. לסדר ברעפים חופפים אחד ליד השני.

2. במחבת חמה לשים שום שמנת חלב תבלינים וגבינה לבשל עד שהגבינה נמסה זה לוקח דקותיים ולהוריד מהאש ולצקת על התפוחי אדמה.

3. לחמם מראש את התנור כ 10 דקות ל180 מעלות לאפות את תפוחי האדמה כ 45, אח”כ להרים לחלק העליון של התנור עד שמזהיב בערך 15 דקות.

305018 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תפוחי אדמה מוקרמיםתפוחי אדמה מוקרמיםתפוחי אדמה מוקרמים

תפוחי אדמה מוקרמיםתפוחי אדמה מוקרמים

גולשים מכינים וממליצים:

מלי : “אין על המתכון הזה!! פשוט מדהים כמה שזה טעים הכנתי לארוחת ערב הכל נגמר תוך דקה!! תודה ניקי!!”


366
תגובות

  הרשם  
עדכן
אור

יש תחליף לפרמזן? או שאפשר לוותר עליו? ומה העובי בס”מ של פרוסות תפו’א? אני פורסת בסכין רגילה. תודה!!!

נעה

היי ניקי
תודה על המתכון המעולה!
אפשר לשים גבינה צפתית במקום עמק ופרמזן?

שיר

האם אפשר לפרוס את התפא סכין במגימקס?

רותי

אין לי פרמזן, אפשר להחליף במשהו אחר?

ברכה

מתכון מעולה!! כמו כל המתכונים הנפלאים שלך
כל מתכון חגיגה אמיתית

1 23 24 25