נגיסי ברוקולי וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
נגיסי ברוקולי וגבינות

נגיסי ברוקולי וגבינות

נגיסים קטנים וטעימים שמרגישים את הברוקולי מכל ביס ואם אתם אוהבים גבינות בכלל תאהבו את הקטנים האלה ממזרים אבל מזה כיף לחסל אותם ביס אחרי ביס, תכינו הרבה ירקות ליד.

15 לביבות

כ 50 דקות

מרכיבים:

400 ג’ ברוקולי קפוא
ביצה
3 כפות שמן
100 גבינת עיזים מגורדת
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
1/3 כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הברוקולי כ 5 – 10 דקות,לסנן ולקצוץ. לערבב את כל המצרכים ליצור לביבות לצפות בפירורי לחם.

2.עוד אפשרות חוץ מלביבות לקחת קורצן מאורך של עוגיות להניח על נייר אפיה משומן כשהנייר מונח כבר על התבנית, למלא אותו עם הלביבה, להדק יפה ובעדינות למשוך למעלה וואלה יש לנו צורה יפה.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, חום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות באמצע להפוך.

4. אפשר לוותר על הקורצן וליצור לביבות. מי שרוצה נגיסים פרווה שיכין בלי הגבינות.

16826 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ליבי : “טעים!! גם בלי קורצן יצאו נגיסים מאורכים וחמודים. לא נעים לי לספר כמה חיסלתי בעצמי לפני שהגשתי לשולחן למשפחה.. בעלי שלא חובב ברוקולי התלהב מהתוצאה והילדה (בת שנתיים) ניסחה במילה אחת: יאמי! תודה רבה :)”

119
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

היי ניקי, האם לפרווה אפשר להוסיף קישואים מגורדים ובצל מטוגן? עם עוד ביצה, ילך טוב נכון? תודה

1 6 7 8