יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מאפים עם בצק עלים מתכונים לשבועות

מאפה זיתים ועגבניות

8 מאי 2013
(Visited 2,003 times, 2 visits today)
מאפה זיתים וגבינות

מאפה זיתים ועגבניות

זה כל כך קל להכין לקרוא לזה מתכון ? כנראה שכן יש כאן אחלה מאפה עם זיתים גבינות טובות והכל אפוי ביחד מצרפים לזה ירקות ויש ארוחת ערב. לא צריך שום דבר יותר טעים ביותר כמו שזה.

מרכיבים:

פילאס
כוס גבינות קשות מגורדות
(צהובה, גאודה, סקנדינבית, גילבוע)
חצי קופסת זיתים חישוקים
20 עגבניות שרי חתוכות קטן
חצי כוס תירס
שמנת לבישול
חצי כוס חלב
2 ביצים
פלפל שחור גרוס
מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

  • לחם רך ואוורירי

    בא לכם להכין לחם רך ואוורירי לשבת ? בעצם למה לא להכין לארוחת ערב ?
    לחם חלומי תסתכלו בסרטון ותראו כמה רך הוא יוצא, מסוג הלחמים שאי אפשר להפסיק לאכול.
    אני רוצה לגלות לכם סוד הכנתי אותו ללא מערוך הכל בידיים ועכשיו אתם חושבים שזה יותר קשה ומי בכלל צריך את זה אז לא בכלל לא קשה והסברתי בסרטון איך לעבוד עם הבצק שיצא הכי טוב.
    מתכון חובה בכל בית אין כמו הלחם הזה בקלות ההכנה ובתוצאה הסופית, מרקם מעולה של בצק שמרים. אין כמו לפתוח את היום עם ריח של אפייה של לחם רך ואוורירי ממכר וסופר טעים.

    2 לחמים

  • מאפה בצל ופטריות

    תנו לי לאכול את המאפים הקטנים האלה כמה שיותר, פשוט להכנה ולא יאומן כמה טעים יוצא.
    זה הולך כמנה ראשונה כשמארחים או להגיש ליד צלחת מרק או לארוחת ערב כשבא לאכול משהו שונה.
    צהריים ? ברור שהולך זה פרווה וזה מתאים לכל.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד קטן לא סתם מילאתי רציתי שיצא טוב לכן עשיתי משהו נוסף, רוצים לדעת מה ? תקראו את המתכון או תראו את הסרטון שם זה בטוח יהיה הכי ברור.
    לפעמים משהו קטן נותן שדרוג נהדר ומקבלים מאפים טעימים ברמות! אני חייבת לומר לומר שהם יפים יותר בדרך הזאת. ערימה גדולה בהגשה במרכז השולחן ותוך 5 דקות לא נשאר כלום. אני כותבת מראש תכינו הרבה ותתכוננו להתאהב 🙂

    15 יחידות

הכנות:

1. לרפד תבנית עם הפילאס, לפזר את מחצית הגבינות מעל את הזיתים והעגבניות והתירס ואת שארית הגבינות.

2. לערבב שמנת, חלב ,ביצים ותבלינים ולצקת מעל.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 40 דקות.

הרשם
עדכן
56 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
כמה עלים של פילאס צריך לשים?

שלום ניקי,
אני רוצה להכין את המתכון בתבנית חד פעמית,
לאיזה גודל תבנית זה מתאים?
תודה!

שלום ,

אם יתחשק לי להכין את המתכון בתוך תבנית מאפינס זה אפשרי ?
לשמן את התבנית ?
מה דעתך ?

תודה ושבת שלום
קרן

ושאלה נוספת שעכשיו נזכרתי בה …
האם שמנת 32% במתכון הזה זה בסדר ?
שמנת מתוקה ( לא לבישול )
תודה

שלום ,

יש לי שאלה כללית לגבי פשטידות באשר הן כולל המתכון הזה :
1) האם שימוש בתבנית אלומיניום גורע מהטעם/מרקם של התוצר הסופי ?

תודה
קרן

שלום לך ניקי

רציתי להחמיא לך ולומר לך שכל מתכון שאני עושה קוצר הצלחות ומחמאות.

תבורכי

סוף שבוע נעים
רחל

הי ניקי, ישנה אפשרות למשהו אחר במקום תירס?
ואגב, מה זה פילאס?? בצק עלים?.
תודה.