מאפינס פיצה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס פיצה

מאפינס פיצה

מה יש במאפינס פיצה שהופך אותם לכאלה טעימים בעיני הילדים ?
כל הדברים שילדים אוהבים כל התוספות הטעימות שהולכות בפיצה יש כאן ואפילו לא שכחתי את הקטשופ והגבינה צהובה. 20 דקות ויש מאפים קטנים וחמים לארוחת ערב אל תשכחו ירקות ליד. תראו איזה צבע מדליק יש להם.
מתכון טעים שילדים אוכלים בכיף שדרוג לכל ארוחה.

17 מאפינס קטנים

מרכיבים:

2 ביצים
40 ג’ חמאה רכה
50 ג’ גבינה צהובה מגוררת
שליש כוס תירס
10 זיתי קלמטה
8 עגבניות שרי
בצל קטן
2 כפות קטשופ
חצי כוס חלב / חצי שמנת לבישול
3/4 כוס קמח
שליש כפית סוכר
3/4 כפית אבקת אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב ולהוריד מהאש, לחצות את הקלמטה ואת השרי לחתוך קטן.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

*3. לשים את כל המצרכים בקערה כולל הבצל השרי והקלמנטה ולערבב, למלא את השקעים עד 3/4 גובה להכניס לתנור ולאפות כ 20 דקות.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין מראש ולהקפיא, אפשר להחליף את החלב בחצי קוטג’ / גבינה לבנה, אפשר להכין בלי החמאה.

בתמונות יש מרק עגבניות ופיצה.

29990 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס פיצהמאפינס פיצהמאפינס פיצה

גולשים מכינים וממליצים:

טל : “אני כל כך (!) אוהבת את המאפינס האלו, פשוט שיגעון.
מכינה עכשיו לקחת איתי לחברה שילדה, לפנק אותה בארוחת בוקר.”

209
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

היי ניקי!
כמה ימים זה נשמר? האם אפשר להכין מראש ויישאר טרי וטעים?

רוית

היי ניקי,
האם ניתן להוסיף גבינה צפתית מעודנת או שזה יהרוס?
תודה מראש 🙂

שירי

היי ניקי,
הכנתי אתמול את המאפינס (בפעם המאה אולי) , יצאו מעולה! כרגיל…
שתי שאלות-
1- למעלה הן יוצאות טובות וקרנצ’יות ולמטה יחסית מושיות כאלה, רכות מידיי. יש לך פתרון לזה?
2- את יכולה להמליץ על תבניות טובות למאפינס שהן באמת מסיליקון וגם לא יקרות מידיי?
תודה וחנוכה שמח!

חני

הי ניקי.
יש לי כמה שאלות:
האם אפשר להכין ללא התוספות (אין לי בבית תירס וזיתים)
האם אפשר לשים עגבניות שרי?
כמה מלח לשים?

ענב

נגמר החלב. אפשר לשים משהו אחר? גבינה לבנה אולי?

הילה

הכנתי היום ומשום מה גם אחרי 20 דקות לא היה נראה לי מוכן, מה יכול להיות הסיבה?

סיון

היי ניקי
האם אפשר לשים פחות מכוס גבינה צהובה ולותר על הבצל?