


פסטה ברוטב שמנת ועשבי תיבול
האתר שלי עוסק באוכל קל וטעים, מאוד קל להתעסק עם פסטה בדרך כלל משדכים לה רוטב ויש מנה טובה לארוחה, עוד פעם רוטב עגבניות ?
לא בא לי אני יותר בכיוון של טעם עדין שמנת עשבי תיבול עגבניות שרי מטוגנות שהמיץ שלהן נספג בפסטה עם הרבה גבינה צהובה שנמסה באיטיות, טוב נו אני לא עומדת בזה עכשיו בא לי מנה כזאת.
3 מנות
מרכיבים:
300 ג’ פסטה
בצל קצוץ דק
20 עגבניות שרי חצויות
כפית טימין מיובש
כפית בזיליקום מיובש
כף פטרוזיליה מיובשת
כפית שום כתוש
שמנת לבישול
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. להכין את הפסטה לפי ההוראות ולערבב עם שתי כפות שמן זית
2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את עשבי התיבול לערבב קלות ולהוסיף את העגבניות, להקפיץ כמה פעמים להוסיף את השמנת ולתבל.
2. להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב כך שהרוטב יצפה את כל הפסטה. לשים מנת פסטה בצלחת הגשה. מי שאוהב יכול להוסיף גבינה צהובה קצוצה.
גולשים מכינים וממליצים:
אדוה : “ניקי כמה קל, פשוט וטעים…”
שלום ניקי,
האם אפשר שמנת צמחית?
וואו. ככ פשוט שלא להאמין כמה טעים. תודה ענקית
ניקי כמה קל, פשוט וטעים….אין עלייך…
היי ניקי, האם מתאים להוסיף בטטה?
תודה על מתכונים מנצחים!!
היי ניקי. בוקר נפלא לנו.
השום לא מופיע בהכנה. הוא חלק מהתבלינים או להוסיף קצת קודם?