פשטידת זיתים שמנת ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פשטידת זיתים שמנת ודבש

פשטידת זיתים שמנת ודבש

קבלו את אחת הפשטידות הטובות שהכנתי, מאוד מתאימה לארוחת ערב ליד סלט ירקות גדול. בראש השנה היא מככבת בהמון בתים. לערבב להעביר לתבנית ותוך 40 דקות הייתה לי פשטידה חמה על השיש איזה ריחות טעימים רצו במטבח… . מי אמר שהחיים במטבח קשים ? יאללה לעבודה.

תבנית קוטר 20

מרכיבים:

2 ביצים גדולות / 3 ביצים בגודל בינוני
3/4 כוס זיתים פרוסים
3 בצלים גדולים
4 – 5 כפות שמן
כפית חרדל
כף דבש
250 מ”ל שמנת לבישול
3/4 כוס קמח תופח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחתוך את הבצל לקוביות, לחמם את המחבת להוסיף את השמן והבצל ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה עד שהוא מזהיב, להוסיף את החרדל, שמנת לתבל, לטגן עוד דקה ולהוריד מהאש.

3. להעביר לקערה להוסיף את הביצים, זיתים וקמח ולערבב לעיסה אחידה.

*4. להעביר לתבנית משומנת ולאפות כ 40 דקות או עד שהפשטידה מקבלת צבע יפה.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, אפשר להקפיא. פשטידה נהדרת וקלת הכנה, מושלמת.

6216 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פשטידת זיתים שמנת ודבשפשטידת זיתים שמנת ודבשפשטידת זיתים שמנת ודבש


142
תגובות

  הרשם  
עדכן
מעין

שלום ניקי
תודה רבה על המתכונים המעולים שאת מפרסמת ועל התגובות המהירות והעינייניות.

אין לי שמנת בבית אבל יש לי קצפת צמחית במתיקות מעודנת (לא בא לי להכין משהו מתוק, אז חשבתי אולי אפשר לשים אותה פה), היא תתאים? אם לא יש לך רעיון למתכון אחר להמרה?

מלכי

אלוף!!
הכנתי לשבת בר מצווה ל 30 איש והיה מוצלח מאוד מאוד!!

תמר

שלום ניקי!
האם ניתן להחליף את החרדל במצרך אחר או לחלופין לא להשתמש בחרדל? האם יצא טוב?

ליאת זאבי

הי ניקי, מתי מוסיפים את הדבש ? לא כתבת.

יולי

ניקוש שמנת להקצפה זורם?

אביגיל

הי ניקי,
לכמות כפולה מכפילים את כל המצרכים?
תודה, אביגיל

שירה

הי ניקי יקרה,
אפשר להפוך אותה לפרווה, לשים משהו אחר במקום השמנת?

1 7 8 9