יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב נישנושים טעימים

פלפלים קלויים עם גבינה

15 ספטמבר 2013
(Visited 2,837 times, 1 visits today)
פלפלים קלויים עם גבינה

פלפלים קלויים עם גבינה

תקראו לזה מה שאתם רוצים, נישנוש פינגר פוד הכל הולך זה נחטף! טעים טעים ומזה פשוט להכין. יש פה שני טעמים טובים של פלפלים קלויים וגבינה. לכל מי שמארח ולא בא לו על בשר הנה רעיון קליל להכנה.

מרכיבים:

3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים

70 ג' גבינה צהובה / פרמזן

אולי תאהב גם את...♥

  • מרק אפונה

    קסם של מרק כמה פשוט כמה טעים והבונוס במרק הזה שאפשר להכין אותו יום קודם והוא רק משתבח בטעמו.
    איך שהתחילו הטיפות הראשונות של הגשם דיגדג לי בקצוות האצבעות להכין מרק אפונה זכרתי שיש לי אפונה יבשה במזווה משם זה כבר היה קלי קלות להכין את המרק, ללא השרייה של האפונה והכל נכנס לסיר אחד,
    5 דקות הכנה ו 30 דקות בישול ויש לי יאמי של מרק אפונה.
    תשמעו קוריוז בזמן בישול המרק דלת הבית נפתחת בפתאומיות בלי לדפוק השכן נכנס בריצה למטבח ואומר
    "אני חייב לצלם את המרק שאת מכינה לחבר שלי" מצלם ויוצא.
    כן נשארתי בשוק למספר רגעים אפילו לא הספקתי לומר כלום.

    3 מנות

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טבעות בצל פריכות ונחטפות!

    הכי קריספי שיש! תנו ביס ואתם תשמעו את הפיצוצים בתוך הפה. ואוו איזה מתכון יאמי אזהרה קטנה לא חייבים להכין כי זה טעים בטירוף על גבול הממכר.
    רועי שלי שמשרת אי שם בדרום (דואגת דואגת) מבקש כבר המון זמן טבעות בצל ולקחתי את הפרוייקט הזה על עצמי, הייתי נחושה שבפעם הבאה שרועי חוזר הבייתה מהצבא הוא יקבל טבעות בצל קריספיות זהובות.
    זה לא מסובך ואני מבטיחה שיותר לא תיקנו ברגע שתתחילו להכין.
    לא אוהבים בצל תטעמו אתם עומדים להתאהב זה מתכון אליפות! מה שהכי כיף זה הקראנצ'יות, ברגע שנתתי את ביס הראשון התחלתי להתלהב לא האמנתי איזה קריספי יצא לי.
    עשיתי לכם סרטון שיהיה הכי קל לא לשכוח את הרטבים, אלף האיים, קטשופ, טחינה…. חיים טובים וטעימים 🙂

    3 – 4 מנות

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים לחצי, לאפות כ 30 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להזליף שמן זית וקצת מלח.

3. לפזר גבינה על כל פלפל ולהחזיר לתנור ל 10 דקות.

פלפלים קלויים עם גבינהפלפלים קלויים עם גבינה

הרשם
עדכן
24 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי אני עושה את הפלפלים הנהדרים האלה בפעם האלף, ותהיתי הפעם מה שמת מעל, מהו הירק הירוק? עירית או בצל ירוק?

הי ניקי,
אני מכינה את הפלפלים ותהיתי, כאשר אופים אותם בתנור, הם עם הקליפה כלפי מעלה או כלפי מטה?

תודה,
ויקטוריה

סליחה על הבורות, אבל "להשרות" הכוונה שאחרי האפייה יש להכניס אותם למים למשך שעתיים?

הי ניקי,
תודה על המתכונים הטעימים.
האם אפשר להכין יום קודם?
תודה!

הי ניקי,
האם את מקלפת את הפלפלים לאחר הקלייה בתנור?

תודה.

היי ניקי
לא כל כך הבנתי , את ההשרייה של השמן מלח +פלפל עושים אחרי האפייה?
זה נראה באמת מעדן. אשמח לתשובה

היי ניקי
יש להגיש את הפלפלים קרים או חמים? תודה!

ותודה על כל המתכונים המצויינים 🙂