יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכוני ירקות - צמחוני מתכונים לתשעה באב נישנושים טעימים

פלפלים קלויים עם גבינה

15 ספטמבר 2013
פלפלים קלויים עם גבינה

פלפלים קלויים עם גבינה

תקראו לזה מה שאתם רוצים, נישנוש פינגר פוד הכל הולך זה נחטף! טעים טעים ומזה פשוט להכין. יש פה שני טעמים טובים של פלפלים קלויים וגבינה. לכל מי שמארח ולא בא לו על בשר הנה רעיון קליל להכנה.

מרכיבים:

3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים

70 ג’ גבינה צהובה / פרמזן

אולי תאהב גם את...♥

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • מרק שום

    איזה מרק טעים! אני כל כך אוהבת שום והפעם ניצלתי את ההזדמנות והכנתי מרק עם המון שום, דגש על הרבה שום ואיזה טעים יצא חוויה לאוהבי השום.
    הוספתי בטטה, בצל גם תפוחי אדמה הצטרפו לחגיגה איזה מרק קרמי נהדר. בדקתי את התחזית דיברו על גשם ומרק חייב להיות, מתכון פשוט למרק שעושה ריח טוב בכל הבית, 40 דקות  והמרק הוגש לשולחן, קעריות מהבילות וריחניות. כמה פשוט ככה טעים.
    הגשתי עם עגבניות מיובשות ולחמניות של בית עכשיו בא לי גשם כל יום 🙂

    3 מנות

  • גזרים צלויים בתנור

    המתכונים הכי אהובים עליי לוקחים דקה הכנה ואת השאר אני משאירה לתנור. לפעמים קשה להאמין כמה המתכונים האלה יוצאים טוב כי בתכל’ס אין כאן כלום והתוצאה ללקק ת’אצבעות כמה  פשוט ככה טעים.
    גזרים צלויים במייפל, נגיעות של בלסמי, מעט שמן זית ותתכוננו להתאהב במתכון נהדר. תשמרו במועדפים שלא ילך לאיבוד ותכינו הרבה כי כל הזמן מנשנשים. אפילו לא קילפתי את הקליפה אין יותר קל מזה.

    3 – 4 מנות

  • מרק אפונה וגזר

    אמרו בחדשות שיש סערה בדרך וכל העוגות והעוגיות זזו הצידה, היום לא מעניין אותי מתוק החלטתי שאני מכינה מרק ירקות.
    היה לי אפונה וגזר בהקפאה ומשום מה אף לא הכנתי מרק איתם אלא רק תבשילים שונים אז הפעם הם נכנסו למרק עם פטרוזיליה, סלרי לא שכחתי את השום
    (איזה ניחוח נפלא) והוספתי אטריות ביצים רחבות כי רציתי לקבל מנה משביעה מלאה בכל טוב, ארוחה שלמה בסיר אחד.
    בעצם הכנתי סוג של מינסטרונה טעים. מה שיפה בהכנת מרק שכל ההכנה לוקחת אולי 5 דקות וכל השאר על האש עם טעימות כל הזמן 🙂
    מבחינתי שירד מבול אני מוכנה לסערה.

    4 מנות

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים לחצי, לאפות כ 30 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להזליף שמן זית וקצת מלח.

3. לפזר גבינה על כל פלפל ולהחזיר לתנור ל 10 דקות.

(Visited 2,356 times, 1 visits today)

פלפלים קלויים עם גבינהפלפלים קלויים עם גבינה

הרשם
עדכן
24 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי אני עושה את הפלפלים הנהדרים האלה בפעם האלף, ותהיתי הפעם מה שמת מעל, מהו הירק הירוק? עירית או בצל ירוק?

הי ניקי,
אני מכינה את הפלפלים ותהיתי, כאשר אופים אותם בתנור, הם עם הקליפה כלפי מעלה או כלפי מטה?

תודה,
ויקטוריה

סליחה על הבורות, אבל “להשרות” הכוונה שאחרי האפייה יש להכניס אותם למים למשך שעתיים?

הי ניקי,
תודה על המתכונים הטעימים.
האם אפשר להכין יום קודם?
תודה!

הי ניקי,
האם את מקלפת את הפלפלים לאחר הקלייה בתנור?

תודה.

היי ניקי
לא כל כך הבנתי , את ההשרייה של השמן מלח +פלפל עושים אחרי האפייה?
זה נראה באמת מעדן. אשמח לתשובה

היי ניקי
יש להגיש את הפלפלים קרים או חמים? תודה!

ותודה על כל המתכונים המצויינים 🙂