הנשנוש הכי שווה בעולם - פלפל קלוי עם גבינה
מרכיבים:
10 פלפלים מכל הסוגים
(צהוב, אדום, כתום, שושקה)
70 ג' גבינה צהובה מגורדת / חתוכה קטן
מלח – פלפל
הכנות:
1. לחמם תנור ל 180- 190 מעלות.
2. לחצות את הפלפלים להוציא את הגבעול ואת הפנים עם הגרעינים, לסדר את הפלפלים על הנייר אפייה כשהצד הפתוח כלפי מטה לסדר אותם צפוף אחד ליד השני. תמלאו תבנית שלמה תאמינו לי שזה לא הרבה.
3. להכניס לתנור לאפות כ 40 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להשאיר סגור בתנור כבוי עוד 30 דקות.
4. לקלף את הקליפה מהפלפלים גם אם משאירים קליפה פה ושם לא נורא.
5. להזליף מעט שמן זית להמליח ולפלפל לפזר גבינה צהובה ולהכניס לתנור ל 5 – 7 דקות על 180 מעלות.
ואוו כמה טעים!