פלפלים קלויים עם גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פלפלים קלויים עם גבינה

פלפלים קלויים עם גבינה

תקראו לזה מה שאתם רוצים, נישנוש פינגר פוד הכל הולך זה נחטף! טעים טעים ומזה פשוט להכין. יש פה שני טעמים טובים של פלפלים קלויים וגבינה. לכל מי שמארח ולא בא לו על בשר הנה רעיון קליל להכנה.

מרכיבים:

3 פלפלים אדומים
3 פלפלים צהובים

70 ג’ גבינה צהובה / פרמזן

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות.

2. לחצות את הפלפלים לחצי, לאפות כ 30 דקות הפלפלים מתקמטים ומשחירים, להזליף שמן זית וקצת מלח.

3. לפזר גבינה על כל פלפל ולהחזיר לתנור ל 10 דקות.

10500 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פלפלים קלויים עם גבינהפלפלים קלויים עם גבינה

24
תגובות

  הרשם  
עדכן
א

הי ניקי,
תודה על המתכונים הטעימים.
האם אפשר להכין יום קודם?
תודה!

אפרת

הי ניקי,
האם את מקלפת את הפלפלים לאחר הקלייה בתנור?

תודה.

מיקה

היי ניקי
לא כל כך הבנתי , את ההשרייה של השמן מלח +פלפל עושים אחרי האפייה?
זה נראה באמת מעדן. אשמח לתשובה

שרון

היי ניקי
יש להגיש את הפלפלים קרים או חמים? תודה!

ותודה על כל המתכונים המצויינים 🙂

קרן

ניקי הי,

האם כשמחזירים לתנור אחרי ההשרייה התנור גם צריך להיות בחום בינוני?
דרך אגב, אני מאד אוהבת את המתכונים שלך, תמיד יוצא טעים. לא קרה לי פעם אחת שהמתכון לא הצליח.
ישר כוח.

קרן

נועה

מעניין שהבנתי מאד את אופן ההכנה…

אורנה מילר

אופן הכנת הפלפלים לא ברור. השרייה ? תנור? להוציא? לתבל? להחזיר לתנור?
למה תמיד משהו חסר ולא ברור במתכונים שלך?