


מוס סלמון
לפנק לפנק לפנק, בפירוש מתכון מפנק, אפשר להגיש בתור מנה ראשונה או בתוספת של ירקות טריים פשוט נפלא! סלמון עם שמנת שמיר קצוץ טחינה קלה וזה מכל. לא נעים לומר כמה קל להכין את זה וזה עושה רושם על האורחים כאילו עבדתי 3 ימים, שיחשבו מגיע לי.
6 מנות
מרכיבים:
250 ג’ סלמון מעושן
שמנת לבישול
בצל קטן קצוץ דק ומטוגן
כפית ג’לטין
2 כפות מים
כף מיונז
כף שמיר קצוץ
חצי כפית חרדל
מעט מלח
הכנות:
1. לערבב את הג’לטין והמים להמתין כ 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות.
2. לטחון את כל המצרכים כולל הג’לטין להוסיף את השמיר ולערבב אין צורך לטחון.
3. לרפד בניילון נצמד כלים אישיים ולמלא את המוס, לקרר כמה שעות.
21410 צפיות 17 צפיות היום
היי ניקי, אפשר להכניס את המוס לתבנית שקעים סיליקון ולקרר. זה יצא בסדר?
שלום ניקי,
קודם כל תודה רבה על המתכונים הנפלאים והקלילים, שידרגת לנו את המטבח בכמה רמות, אני ואשתי לא מפסיקים לבחור דברים חדשים ולהכין וכמובן שכולם נהנים מאוד מהתוצאה!
איך וכמה זמן לחמם את הג׳לטין לא במיקרו? (אין לנו)
תודה רבה ושבת שלום!
האם ניתן להשתמש בריץ’ קפה במקום השמנת לבישול?
תודה על מתכונים פשוט מושלמים
במה ניתן להחליף את הג’לטין במוס סלמון?
תודה
במקום שמנת לבישול אפשר שמנת צמחית כדי לקבל פרווה?
הי ניקי.
הכנתי עכשיו את המתכון הזה אך לצערי הכל הולך לפח…
במתכון לא רשום סלמון מעושן אלא רק סלמון וזה מטעה! שמתי סלמון רגיל… לא מבושל… לא שמתי לב שסה לא הגיוני כי סמכתי על המתכון שלך כי עד היום המתכונים שלך מעולים…
נגרמה לי עוגמת נפש וחבל שעוד יטעו…
בבקשה תתקני את המתכון.
שאלה בקשר למוס הסלמון:
גם במוס עצמו יש סלמון מעושן וגם מקשטים בסלמון מעושן מסביב, אני רוצה לעשות שבע ברכות ל60 איש, אני צריכה כמויות של כפול 10?