מוס סלמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס סלמון

מוס סלמון

לפנק לפנק לפנק, בפירוש מתכון מפנק, אפשר להגיש בתור מנה ראשונה או בתוספת של ירקות טריים פשוט נפלא! סלמון עם שמנת שמיר קצוץ טחינה קלה וזה מכל. לא נעים לומר כמה קל להכין את זה וזה עושה רושם על האורחים כאילו עבדתי 3 ימים, שיחשבו מגיע לי.

6 מנות

מרכיבים:

250 ג’ סלמון מעושן
שמנת לבישול
בצל קטן קצוץ דק ומטוגן
כפית ג’לטין
2 כפות מים
כף מיונז
כף שמיר קצוץ
חצי כפית חרדל
מעט מלח

הכנות:

1. לערבב את הג’לטין והמים להמתין כ 10 דקות להכניס למיקרו ל30 שניות.

2. לטחון את כל המצרכים כולל הג’לטין להוסיף את השמיר ולערבב אין צורך לטחון.

3. לרפד בניילון נצמד כלים אישיים ולמלא את המוס, לקרר כמה שעות.

18042 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס סלמון

SN856141מוס סלמון

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיטל

שלום,
המתכון נראה מעולה. אני לא גרה בארץ ואין לי שמנת לבישול אפשר להשתמש בשמנת מתוקה?

הגר

היי ניקי יקרה! קודם כל, רוצה להגיד שאני מאוד נהנית מהאתר שלך ומהמתכונים המעולים. כל מה שאני מכינה מפה יוצא תמיד מעדן ואת מדהימה 🙂 דבר שני, אני רוצה לארח עוד שבועיים את המשפחה לארוחה מושקעת אצלי בדירה והמתכון הזה צד את עיניי. יש כמה דברים שלא ברורים לי ואשמח אם תשיבי לשאלותיי: 1. השימוש הג׳לטין . כתבת שיש לחמם 30 שניות במיקרו . ממה שידוע לי ואני אופה המון , אסור לחמם ג׳לטין מעל 15 שניות אחרת הוא מאבד מהמרקם שלו או שבמתכון הזה יש לכך סיבה? 2. סלמון. עטפת בפרוסות סלמון אחרי שהוצאת את המוס? אם כך, כמה… קרא עוד »

שמחה

על איזה סלמון מדובר? טרי ,מבושל או מעושן?

תודה

סמדר

סלמון טרי או כבוש

שי

ניקי מאיפה קונים סלמון? זה טרי או כבוש? תודה

ב

הי ניקי,
קניתי סלמון מעושן קפוא, אני מפשירה ומכינה ממנו את המוס ליום שישי (עוד יומיים).
האם אפשר או בכלל אם יש צורך להקפיא אותו ולהפשיר חזרה בשישי?

המון תודה!

חלי

היי ניקי,נראה מעולה! האם ניתן להשתמש בשמנת לבישול פרווה?