פטריות ממולאות בצל וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בצל וגבינות

פטריות ממולאות בצל וגבינות

זאת מנת פינוק, כשבא להכין משהו שונה לארוחת ערב אז הלכתי על פטריות ממולאות. מתכון מפנק צמחוני וחלבי מתאים מאוד לאירוח בתור פינגר פוד, מומלץ להכין למישהו שאוהבים ♥

מרכיבים:

6 פטריות שמפיניון גדולות
5 – 6 עגבניות שרי חתוכות קטן
בצל קצוץ
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
גבינה צהובה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להוריד את רגלי הפטריות ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן 2 – 3 דקות להוסיף את הפטרוזיליה עגבניות גבינה בולגרית ולתבל.

2. למלא את הפטריות לפזר גבינת עמק להזליף מעט שמן זית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

7351 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

59
תגובות

  הרשם  
עדכן
אדוה

לילה טוב ניקי היקרה, כל כך שמחתי סוף סוף לראות את הפנים מאחורי המסך….מקסימה שאת!
ועכשיו שאלה לגבי המתכון הזה מארחת בשבת, ארוחת בוקר, האם אני יכולה להכין את הפטריות למלא לשים במקרר בשישי ולהכניס לתנור בשבת בבוקר?

רבקי

הי ניקי,
רציתי לשאול אם אפשר בלי בולגרית, יש לי קוטג’ עוזר?
חוץ מזה אני עוברת ממתכון למתכון באתר שלך, הכל מושלם!!

נלי

היי ניקי!מתכון מעולה!!! עשיתי אותו כבר כמה פעמים,אבל הייתי רוצה להיות בטוחה,האם כל המרכיבים מטגנים,או שרק בצל ופתריות וכל השאר להוסיף אחרי שטיגנתי את הבצל והפתריות,כך עשיתי עד עכשיו…?

נחמה

אחד המתכונים!!
ניקי אין עליך! טעיייים!

יהודית

ניקי יקרה שלנו!!! מה היינו עושים בלעדייך ?? לא הרבה…
שאלה קטנה, אני מאוד רוצה להכין את הפטריות הללו ליום א בבוקר אך אוכל להכינן רק ביום שישי.. האם זה ישרוד טוב יומיים? המון תודה