פטריות ממולאות בצל וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בצל וגבינות

פטריות ממולאות בצל וגבינות

זאת מנת פינוק, כשבא להכין משהו שונה לארוחת ערב אז הלכתי על פטריות ממולאות. מתכון מפנק צמחוני וחלבי מתאים מאוד לאירוח בתור פינגר פוד, מומלץ להכין למישהו שאוהבים ♥

מרכיבים:

6 פטריות שמפיניון גדולות
5 – 6 עגבניות שרי חתוכות קטן
בצל קצוץ
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
גבינה צהובה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להוריד את רגלי הפטריות ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן 2 – 3 דקות להוסיף את הפטרוזיליה עגבניות גבינה בולגרית ולתבל.

2. למלא את הפטריות לפזר גבינת עמק להזליף מעט שמן זית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

15859 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

63
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

היי
לא צריך לאפות קודם את הפטריות לבד, לפני שלב המלית?

לאה

הי ניקי:)
רצייתי לשאול מאיפה קונים פיטריות יער..?
המון זמן אני מחפשת ולא מוצאת אשמח אם תדריכי היכן לקנות.

דנה

ניקי תודה זה יצא כל כך טעים טרפו את זה

אורטל

הי ניקי
האם ניתן לעשות את המתכון עם פטריות פורטבלו?

יום מקסים

עדי

נראה מעולה עם מה מגישים? בכלל אשמח אם תוכלי להוסיף הצעות הגשה למתכונים לבשלנים חלשים כמוני..:)

אשרת

ניקי שלום,
ראשית ברצוני לציין כי כמעט ואין יום בו אני לא נכנסת לאתר וכל מה שעשיתי עד כה, ועשיתי הרבה, יוצא מוצלח.
האם הכוונה לקצוץ את רגלי הפטריות ואותם לטגן?

הילה

הי ניקי
ומה האדום המבצבץ מהפטריה? הוספת עגבניה קצוצה?