פטריות ממולאות בצל וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בצל וגבינות

פטריות ממולאות בצל וגבינות

זאת מנת פינוק, כשבא להכין משהו שונה לארוחת ערב אז הלכתי על פטריות ממולאות. מתכון מפנק צמחוני וחלבי מתאים מאוד לאירוח בתור פינגר פוד, מומלץ להכין למישהו שאוהבים ♥

מרכיבים:

6 פטריות שמפיניון גדולות
5 – 6 עגבניות שרי חתוכות קטן
בצל קצוץ
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
גבינה צהובה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להוריד את רגלי הפטריות ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן 2 – 3 דקות להוסיף את הפטרוזיליה עגבניות גבינה בולגרית ולתבל.

2. למלא את הפטריות לפזר גבינת עמק להזליף מעט שמן זית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

15865 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

63
תגובות

  הרשם  
עדכן
קרן

היי ניקי יקירה
עכשיו אני רואה שקניתי פיטריות פרוטבלה(חורש)
אפשר לעשות את אותו המתכון??
אשמח לתשובה מהירה..תודה

נלי

היי ניקי! האם אחרי שאני מטגנת בצל עם פטריות, להוריד מהאש ואז להוסיף את שאר המצרחים? או לטגן את כולם?
תודה מראש.

יעל

הי ניקי,
אם אני רוצה את הפטריות לשבת אני יכולה להכין כבר בחמישי?? זה נשמר?
תודה יעל

מיכל

היי ניקיל’ה..
ניתן להכין את חומרי המילוי בתוך הפטריה מראש (במקרר) ולהכניס לתנור לפני ההגשה?

מיכל

מתכון מעולה!!! איזה כיף שהגדלתי את כמויות המילוי…טרפנו את השאריות 🙂

הילית

בוקר אוב! יש אפשרות שאחרי שאני שמה את המלית לצפות בפירורי לחם ולטגן? אני מחפשת מתכון של פטריות ממולאות בגבינות ומטוגנות עם פירורי לחם…
תודה!

נתי

היי ניקי, זאת שוב אני. הכנתי את הפטריות הממולאות לארוחת ערב והן יצאו טעימות מאוד. יחד עם זאת, הבחנתי שהן הגירו נוזלים רבים בזמן שהיו בתנור. מה ניתן לעשות במצב כזה?