פטריות ממולאות בצל וגבינות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות ממולאות בצל וגבינות

פטריות ממולאות בצל וגבינות

זאת מנת פינוק, כשבא להכין משהו שונה לארוחת ערב אז הלכתי על פטריות ממולאות. מתכון מפנק צמחוני וחלבי מתאים מאוד לאירוח בתור פינגר פוד, מומלץ להכין למישהו שאוהבים ♥

מרכיבים:

6 פטריות שמפיניון גדולות
5 – 6 עגבניות שרי חתוכות קטן
בצל קצוץ
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
גבינה צהובה קצוצה
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להוריד את רגלי הפטריות ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות ולטגן 2 – 3 דקות להוסיף את הפטרוזיליה עגבניות גבינה בולגרית ולתבל.

2. למלא את הפטריות לפזר גבינת עמק להזליף מעט שמן זית ולאפות ב 180 מעלות כ 10 דקות.

16422 צפיות 22 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

63
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל אופגנג

היי ניקי
אני חדשה באתר שלך וגם במטבח . אבקש לשאול -את רגלי הפטריות הקצוצות יש לטגן יחד עם הבצל נכון ?! אבל רק אותם. וכמו כן, למה בתמונות שלך לא רואים את העגבניות ?

אמיר כהנא

היי ניקי
האם ניתן להכין גם מהפטריות הגדולות בסופרים או שחייבים פורטבלו?

מיטל

היי ניקי,
אסור לי פטרוזילה, מה ניתן במקום?

סיוון

הי ניקי,
אני ממש אוהבת את המתכונים שלך, ישר כוח!
כולם מדברים על האפלקציה שלך ואני לא מוצאת אותה, האם יש גרסה זמינה לאייפון?

עדנה

ניקי יצא מדהים וכמו עמליה גם אני ממש ממליצה לך להוציא ספר.
תמשיכי כך

עמליה פור

מתה על הבלוג שלך…את חייבת להוציא ספר

דליה מנסיני

ממש אהבתי. זה יוצא מדהים בהגשה