פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

חטיף נישנוש טעים תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה כל כך שווה, הפטריות מצופות ציפוי פריך קריספי כזה שעושה כיף לאכול, מוגשות עם מטבל שמנת. לא מרגשים איך זה נגמר עוד אחד ועוד אחד, איך זה נגמר כל כך מהר ?

3 מנות

מרכיבים:

2 חבילות פטריות שמפיניון קטנות

קערה א’
ביצה טרופה
פלפל שחור גרוס
מלח

קערה ב:
פירורי לחם
כפית שומשום שחור (לא חובה)


הכנות:

1. לטבול את הפטריות בביצה ואח”כ לטבול בפירורי לחם והשומשום

2. להרתיח שמן (כמו לצ’יפס), להוסיף את הפטריות ולטגן עד הזהבה (לא לוקח הרבה זמן) להוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם קטשופ או מטבל שמנת או לטרוף ככה.

* ניסיתי לאפות לא יוצא אותו דבר.

15652 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם


47
תגובות

  הרשם  
עדכן
meitar

יש אפשרות לעשות את המתכון בסגנון
סיני.. לשים רוטב סויה או משהו? אם כן אז איך?

מיכל

האם אפשר להשתמש בפטריות רגילות ולחתוך אותן לרבעים?

שני

אפשר לעשות גם עם פטריות בקופסת שימורים ?

שירלי

הי לא הבנתי איך זה יוצא קציצות את חותכת את הפטריות?

שקמה

האם זה הולך עם רוטב כלשהו? למשל לזרוק אותן לתוך רוטב שמנת?