פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

חטיף נישנוש טעים תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה כל כך שווה, הפטריות מצופות ציפוי פריך קריספי כזה שעושה כיף לאכול, מוגשות עם מטבל שמנת. לא מרגשים איך זה נגמר עוד אחד ועוד אחד, איך זה נגמר כל כך מהר ?

3 מנות

מרכיבים:

2 חבילות פטריות שמפיניון קטנות

קערה א’
ביצה טרופה
פלפל שחור גרוס
מלח

קערה ב:
פירורי לחם
כפית שומשום שחור (לא חובה)

הכנות:

1. לטבול את הפטריות בביצה ואח”כ לטבול בפירורי לחם והשומשום

2. להרתיח שמן (כמו לצ’יפס), להוסיף את הפטריות ולטגן עד הזהבה (לא לוקח הרבה זמן) להוציא לנייר סופג.

3. להגיש עם קטשופ או מטבל שמנת או לטרוף ככה.

* ניסיתי לאפות לא יוצא אותו דבר.

41779 צפיות 21 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

פטריות מטוגנות עם פירורי לחם

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
מימי

הי ניקי, זה מתאים לדעתך בתור תוספת לסלט?
אכלתי פעם משהו בסגנון הזה במסעדה ואהבתי ממש.
מה את אומרת?

אביגיגי

תמיד רציתי לדעת איך משתמשים בפטריות? האם אני צריכה לקלף אותם או לשטוף אותם לפני שאני עושה בהם שימוש?