פטריות מטוגנות עם פירורי לחם
חטיף נישנוש טעים תקראו לזה איך שבא לכם בשורה התחתונה זה כל כך שווה, הפטריות מצופות ציפוי פריך קריספי כזה שעושה כיף לאכול, מוגשות עם מטבל שמנת. לא מרגשים איך זה נגמר עוד אחד ועוד אחד, איך זה נגמר כל כך מהר ?
3 מנות
מרכיבים:
2 חבילות פטריות שמפיניון קטנות
קערה א'
ביצה טרופה
פלפל שחור גרוס
מלח
קערה ב:
פירורי לחם
כפית שומשום שחור (לא חובה)
הכנות:
1. לטבול את הפטריות בביצה ואח"כ לטבול בפירורי לחם והשומשום
2. להרתיח שמן (כמו לצ'יפס), להוסיף את הפטריות ולטגן עד הזהבה (לא לוקח הרבה זמן) להוציא לנייר סופג.
3. להגיש עם קטשופ או מטבל שמנת או לטרוף ככה.
* ניסיתי לאפות לא יוצא אותו דבר.