סלמון בלימון ודבש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון בלימון ודבש

סלמון בלימון ודבש

אני לא מבינה איך לא העלתי את המתכון הזה עד עכשיו. הוא נמצא בפורומים כבר ממזמן והרבה הכינו אותו והגיע הזמן שאני אפנה לו מקום של כבוד באתר תודה למי שהזכיר לי את המתכון הטעים הזה ועכשיו יהיה גם קל למצוא אותו.

מרכיבים:

סלמון שלם / 5 פילה סלמון
3 לימונים פרוסים דק
4 כפות שמן זית
4 כפיות שום כתוש
2 כפיות פפריקה
כף  גדושה סילאן / דבש
חצי כפית טימין
חצי כפית רוזמרין
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לערבב  שמ”ז, שום, דבש תבלינים ולתבל את הסלמון. להניח את הסלמון בנייר הכסף. לערבב את עשבי התיבול ולפזר מעל הסלמון. להניח מעל פרוסות לימון.

2. לסגור את נייר הכסף כמו מעטפה. חום בינוני 180 מעלות כ 15 – 20 דקות.

62335 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

רותם : “המתכון הזה מעולה!! מכינים תמיד רק אותו!!”

ליאת : פעם ראשונה שאני מכינה דגים, יצא מעולה!
או איך שהבן זוג שלי אומר “מדהים”
תבורכי 🙂

ענבר : ניקי, תודה על המתכון! הדג יצא טעים ורך מאוד ובצבע מקסים. תמשיכי להמציא לנו מתכונים נהדרים.

ר : יצא מעולה. מומלץ.

חני : יצא מדהים!!! אין על המתכונים שלך….

גילה : עשיתי פעמיים- יוצא מעולה!!!!!!!!!!!!!! לא עושה יותר סלמון בשום צורה אחרת. פשוט וטעים. תודה!!

אושרת : רציתי להגיד שיצא לי מטורףףףףףףףףףףף!!!! כל כך נהננו!! אשמח לעוד מתכונים של דגים, משהו מעניין! נמאס כבר להכין דגים מרוקאיים! ואני מרוקאית 🙂

סביון : היה כל כך טעים ששיבחו אותי בלי סוף.אנא תני לנו עוד מתכונים לדגים,תודה ניקי

בתיה : “מתכון מנצח אצלי בבית. כולם אוהבים ובעיקר בערב שבת כשהתבשיל הוא טרי. תודה על המתכון ניקי”

הדס : “באתי שוב למתכון הזה
כי בפעם שעברה הכנתי דג שלם והוא נגמר בסעודה אחת! מזל שלא היו אורחים :)”

רינה : “חייבת!! לשתף.
הכנתי את הדג אתמול לארוחת שישי .הבנות ממש אהבו אפילו בעלי שחא חובב דגים בכלל אמר שזה מנה של מסעדות!!
נהדר, מעולה וטעים אליפות .
עוד מתכון שמור למועדפים שלי. איזה כיף!”

542
תגובות

  הרשם  
עדכן
חופית

היי ניקי,
לכמה אנשים מספיק נתח שלם?
אני רוצה להכין את זה כמנה ראשונה ל16 איש.
ועוד שאלה, המתכון של הקדרת אסאדו – יש שם 2 ק”ג אסאדו – יספיק ל16 איש כמנה עיקרית?
בנוסף, חשבתי להגיש את האסאדו עם המתכון שלך לתפו”א הפריכים בשום ופטרוזיליה – יתאים?
כמובן שיהיו עוד תוספות (פשטידה, סלטים מבושלים וחיים ומרק).
דעתך?

נורית

היי ניקי
אני קבוע מכינה את הדג והוא ממש מעולה
יש לי שאלה אחרי האפיה כשאני רוצה להניח את הדג על צלחת , איך אני מוציאה את הדג מנייר הכסף מבלי שהוא מתפרק לי. העור נדבק לנייר הכסף
מסתבכת קבוע

מירב

היי ניקי,
רציתי לדעת, עם מה אפשר להגיש את הסלמון? אני מכינה מחר סעודת יום הולדת ואין לי רעיון עם איזה תוספת זה מתאים…
תודה רבה רבה על כל המתכונים הנפלאים, לא מחליפה אותך!!!

חנה

היי ניקי האם אפשר להוסיף טריאקי או סויה?

מיכל

היי ניקי, פעם ראשונה שלי עם דגים וסומכת רקק על המתכונים שלך ,נשמע מעולה, אז 2 שאלות של חוסר ניסיון עם דגים: האם שוטפים את הדג לאחר ההשריה בלימון ? עטיפת הדג -האם צריך שיהיה אטום כמה שיותר או להשאיר מרווח קטן לאדים או משהו? תודה וחג שמח

יעל

היי ניקי,
המתכון נראה ממש טוב.
רוצה להכין לחג.
יש לי פילה סלמון פרוס.
האם את מתכוונת שהמתכון מתאים ל 5 פרוסות סלמון?

1 32 33 34