קרוטונים לסלט
זה נשנוש הסלט זה רק תירוץ, מומלץ להכין יותר כי עד שזה מגיע לסלט לפחות חצי נאכל בדרך, אפשר להגיש גם בלי הסלט וזה נחטף, פשוט וקל להכין מומלץ להכניס את כל שאריות הלחם.
ואולי סוף סוף מישהו יסביר לי איך מדבר כל כך פשוט יוצא משהו כך כך טעים ?
מרכיבים:
5 – 6 פרוסות חלה / 2 פיתות
5 – 6 כפות שמן זית
כפית זעתר
כחצי כפית מלח אפילו קצת פחות
הכנות:
1. לחתוך את חלה לקוביות קטנות, להוסיף שמן זית ותבלינים לערבב .
2. למחבת חמה מאוד ויבשה להוסיף את הקוביות ולקלות, מידי פעם להקפיץ עד שהקוביות מזהיבות.
3. לפני ההגשה לפזר על הסלט.