יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות לא זורקים לחם נישנושים טעימים

קרוטונים לסלט

10 נובמבר 2013
(Visited 7,975 times, 1 visits today)
קרוטונים לסלט

קרוטונים לסלט

זה נשנוש הסלט זה רק תירוץ, מומלץ להכין יותר כי עד שזה מגיע לסלט לפחות חצי נאכל בדרך, אפשר להגיש גם בלי הסלט וזה נחטף, פשוט וקל להכין מומלץ להכניס את כל שאריות הלחם.
ואולי סוף סוף מישהו יסביר לי איך מדבר כל כך פשוט יוצא משהו כך כך טעים ?

מרכיבים:

5 – 6 פרוסות חלה / 2 פיתות
5 – 6 כפות שמן זית
כפית זעתר
כחצי כפית מלח אפילו קצת פחות

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. לחתוך את חלה לקוביות קטנות, להוסיף שמן זית ותבלינים לערבב .

2. למחבת חמה מאוד ויבשה להוסיף את הקוביות ולקלות, מידי פעם להקפיץ עד שהקוביות מזהיבות.

3. לפני ההגשה לפזר על הסלט.

קרוטונים לסלטקרוטונים לסלטקרוטונים לסלטקרוטונים לסלט

הרשם
עדכן
40 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי האם חייב לעשות במחבט או שאפשר בתנור?

הגעתי לאמא שלי אחרי שהכל היה מוכן. ראיתי פיתות והכנתי את הקורטונים. יצא מושלם. טעים מאוד!!
תודה רבה על עוד מתכון נפלא 🙂

היי ניקי
אפשר להוסיף שום
אני רוצה טעם גם של שום
אם כן מתי?

תודה רבה, אנסה בטוחה שיהיה טעים

הי ניקי, נשאר לי כמות גדולה של עוגיות קוקוס מפסח (הפשוטות), מה אפשר להכין מהם? יש לך רעיון?

היי ניקי !!
אני חייבת להגיד שאין על המתכונים שלך !!! אני כלה טרייה – ובזה כל ערב את מצילה אותי !!
אז תודה תודה תודהה

בנוגע למתכון הזה… יש לי בבית מלא לחמניות יבשות ( מאודדדד ) – האם ניתן להכין את זה איתם ?
ובנוסף. .. האם כדאי בתנור או בטיגון ?
אם בטיגון – צריך לשמן מחבת ?
ואם בתנור – כמה מעלות וכו. .?

סליחה על החפירה… מעריצה שלך !!!!

היי ניקי אם ברצוני להוסיף את הקרוטונים לסלט בתוספת גבינה צהובה מותכת אפשר להוסיף אותה עם הלחם למחבת? זה יצא בסדר?
ועוד דבר, הכנתי את הסלט חם של הפטריות עם העגבניות שרי יצא ממש טעים!!