קרוטונים פריכים ומהירים בלי להדליק את התנור
לא משנה איזה סלט אתם מכינים או איזה ירקות אתם חותכים תוסיפו קרוטונים פריכים כבר שדרגתם את הסלט זה פריך טעים והולך נפלא עם ירקות, עזבו להכין באופן מיוחד זה מיותר לכל אחד במטבח יש פיתה שתיים שאף אחד לא רוצה לאכול או פרוסת לחם שקצת התייבשה.
לא לזרוק תכינו קרוטונים לוקח 5 דקות קרוטונים פריכים אין צורך להדליק את התנור מחבת יבשה וחמה ממליצה שתארגנו את הסלט מראש ותוסיפו בהגשה הילדים אוהבים לאכול אותם קובייה אחרי קובייה.
מרכיבים:
5 – 6 פרוסות חלה / 2 פיתות
5 – 6 כפות שמן זית
כפית זעתר
כחצי כפית מלח אפילו קצת פחות
הכנות:
1. לחתוך את פרוסות החלה / פיתות לקוביות קטנות, להוסיף שמן זית תבלינים ולערבב .
2. לחמם מחבת גדולה ויבשה להוסיף את קוביות הפיתה להקפיץ כ 3 – 4 דקות עד שמזהיב ולהוריד מהאש.
3. לפני ההגשה לפזר על הסלט.