צימוקי עגבניות שרי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
צימוקי עגבניות שרי

צימוקי עגבניות שרי

טעים ביותר, מומלץ מאוד. אין טרחה בסך הכל לחצות עגבניות ולהכניס לתנור, זה יוצא נפלא.
אני אוהבת להגיש את זה ליד גבינות בתוספת לחם טוב וכמובן מרק בצל.
תכינו תטעמו לא תאמינו כמה שזה טוב ותעשו לי טובה אל תספרו כמה זה קל להכין, בסדר ? אחד המתכונים הכי קלים וטעימים שיש.

מרכיבים:

קופסת עגבניות שרי (או כמה שרוצים)
מלח גס
שמן זית


הכנות:

1. לחמם תנור ל 150 מעלות.

2. לחצות את העגבניות לשניים, לסדר בתבנית כשהחלק הפנימי כלפי מעלה הכמות אמורה למלא תבנית של תנור רצוי לעשות את זה על נייר אפייה. לפזר מעט מלח גס.

2. לחמם תנור ל 150 מעלות ולאפות כשעתיים, לכבות את התנור ולהשאיר בתנור כבוי כמה שעות.

3. להזליף שמן זית ולחסל את זה בכיף.

בתמונות יש מרק בצל חלבי ולחמניות קלועות

מעולה!

8451 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

44
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

הי ניקי בדיוק עכשיו הכנסתי לתנור אבל עם שמן זית. פיזרתי מלח גס ומעל שמן…כמה זה טעות?? לעשות חדש?

יעלה

היי זה נראה נפלא- האם לדעתך זה יתאים לסלט פסטה קר – יחד עם זיתים שחורים, שרי טריות ובזיליקום?

נעמה

היי ניקי,
חשוב לי להבין, מה הכוונה להשאיר את העגבניות בתנור אחרי שהוא כבוי במשך כמה שעות? כמה שעות זה אידאלי? כי אני מכניסה אותן תיכף לתנור והן יהיו מוכנות סביב 8 בערב, אם אוציא אותן ב-11 זה בסדר?