מרק פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק פטריות

ביום גשום וחורפי איך אפשר בלי מרק חם על האש ? אני מקדימה את הטלפון מבעלי ששואל האם הכנתי מרק 🙂
היו לי פטריות הכנתי מרק מעולה! הוספתי בצל יצא מרק פטריות חורפי ועשיר.  בחוץ קר איזה כיף להנות ממרק חם עם המון פטריות ובצל.

4 מנות

מרכיבים:

50 ג’ חמאה / 3 כפות שמן
בצל גדול
2 כפות גדושות קמח
20 פטריות שמפיניון
ליטר ורבע מים
250 מ”ל שמנת לבישול
1/4 חבילת פטרוזיליה
מעט אגוז מוסקט
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1.  לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את הקמח + כף שמן  לערבב עד שכל הקמח נמס.

2. לפרוס את הפטריות לפרוסות  להוסיף לבצל לערבב כמה שניות להוסיף את המים פטרוזיליה אגוז מוסקט ולתבל.

*3. לבשל כ 45 דקות להוסיף את השמנת לבשל שתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
במידה וסמיך מידי להוסיף עוד נוזלים. אפשר להכין בלי הפטרוזיליה והשמנת.

33143 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק פטריותמרק פטריותמרק פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

liata : “חזרתי לעדכן, הכנתי חצי כמות יצא כל כך טעים אפילו הבעל שלא חובב פטריות, טרף. בהחלט מתכון ששווה לאמץ.”

157
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאה

היי ניקי, אפשר להוריד את הקמח?

1 9 10 11