מרק פטריות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

מרק פטריות

ביום גשום וחורפי איך אפשר בלי מרק חם על האש ? אני מקדימה את הטלפון מבעלי ששואל האם הכנתי מרק 🙂
היו לי פטריות הכנתי מרק מעולה! הוספתי בצל יצא מרק פטריות חורפי ועשיר.  בחוץ קר איזה כיף להנות ממרק חם עם המון פטריות ובצל.

4 מנות

מרכיבים:

50 ג’ חמאה / 3 כפות שמן
בצל גדול
2 כפות גדושות קמח
20 פטריות שמפיניון
ליטר ורבע מים
250 מ”ל שמנת לבישול
1/4 חבילת פטרוזיליה
מעט אגוז מוסקט
2 כפות א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

הכנות:

1.  לחתוך את הבצל לקוביות קטנות, לחמם סיר עם 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב, להוסיף את הקמח + כף שמן  לערבב עד שכל הקמח נמס.

2. לפרוס את הפטריות לפרוסות  להוסיף לבצל לערבב כמה שניות להוסיף את המים פטרוזיליה אגוז מוסקט ולתבל.

*3. לבשל כ 45 דקות להוסיף את השמנת לבשל שתי דקות לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

כדאי לדעת ש…
במידה וסמיך מידי להוסיף עוד נוזלים. אפשר להכין בלי הפטרוזיליה והשמנת.

36048 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מרק פטריותמרק פטריותמרק פטריות

גולשים מכינים וממליצים:

liata : “חזרתי לעדכן, הכנתי חצי כמות יצא כל כך טעים אפילו הבעל שלא חובב פטריות, טרף. בהחלט מתכון ששווה לאמץ.”

157
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאה

היי ניקי, אפשר להוריד את הקמח?

1 9 10 11