מרק דלעת
מרק דלעת, איזה צבע מדליק! כתום סמיך טעים גשם בחוץ ופנים חם וטעים נא לא להפריע אנחנו אוכלים מרק ונהנים מכל טעימה שנכנסת אל הפה, תהנו מהמרק…
4 מנות
מרכיבים:
בצל בינוני חתוך לקוביות
קילו דלעת
2 בטטות חתוכות גס
כפית פפריקה
אגוז מוסקט
שמנת לבישול
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח
הכנות:
1. לטגן את הבצל לחתוך את הדלעת גס להוסיף יחד עם הבטטה לטגן כמה דקות לכסות במים ותבלינים, לתבל במעט אגוז מוסקט, לבשל כחצי שעה או עד שהירקות רכים ולטחון.
2. להחזיר לאש להוסיף שמנת ולבדוק טעמים.