מרק דלעת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק דלעת

מרק דלעת

מרק דלעת, איזה צבע מדליק! כתום סמיך טעים גשם בחוץ ופנים חם וטעים נא לא להפריע אנחנו אוכלים מרק ונהנים מכל טעימה שנכנסת אל הפה, תהנו מהמרק…

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
קילו דלעת
2 בטטות חתוכות גס
כפית פפריקה
אגוז מוסקט
שמנת לבישול
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל לחתוך את הדלעת גס להוסיף יחד עם הבטטה לטגן כמה דקות לכסות במים ותבלינים, לתבל במעט אגוז מוסקט, לבשל כחצי שעה או עד שהירקות רכים ולטחון.

2. להחזיר לאש להוסיף שמנת ולבדוק טעמים.

40239 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

98
תגובות

  הרשם  
עדכן
גבריאלה

ניקי שלום!
אין לי בטטות האם אפשר במקומן קישואים?אם כן כמה?
תודה מראש

בת שבע

אם אני רוצה להכפיל את הכמות ל50מנות המתכון ישאר אותו דבר?
האם אפשר להקפיא את המרק עם השמנת?

מיכל

ערב טוב ניקי
הכנתי את המרק הזה אתמול .הוא היה ככ מוצלח שהכנתי שוב היום.
הוספתי שום אחרי שטגנתי את הבצל והוספתי גזר. לא הוספתי שמנת והוא יצא מעולה..אז מתארת לעצמי איך הוא עם שמנת.
תודה

קסניה

היי ניקי חג שמח, אם אחליף את מתיקות הבטטות בתפוחי אדמה, אפשר יהיה להחליף את השמנת לבישול בשמנת מתוקה? תודה לך

לילו

היי ניקי שבת שלום
אפשר להכין עם גזר ותפוח אדמה? וכמה מ״ל של שמנת לבישול? תודה

לילו

היי ניקי שבת שלום
אפשר במקום הבטטות 3 גזר ותפוח אדמה?
וכמה שמנת לבישול? כמה מ״ל?
תודה

רויטל

שבת שלום ניקי,
כמה מים צריך על הכמות במתכון?

1 5 6 7