מרק דלעת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מרק דלעת

מרק דלעת

מרק דלעת, איזה צבע מדליק! כתום סמיך טעים גשם בחוץ ופנים חם וטעים נא לא להפריע אנחנו אוכלים מרק ונהנים מכל טעימה שנכנסת אל הפה, תהנו מהמרק…

4 מנות

מרכיבים:

בצל בינוני חתוך לקוביות
קילו דלעת
2 בטטות חתוכות גס
כפית פפריקה
אגוז מוסקט
שמנת לבישול
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל לחתוך את הדלעת גס להוסיף יחד עם הבטטה לטגן כמה דקות לכסות במים ותבלינים, לתבל במעט אגוז מוסקט, לבשל כחצי שעה או עד שהירקות רכים ולטחון.

2. להחזיר לאש להוסיף שמנת ולבדוק טעמים.

25401 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

89
תגובות

  הרשם  
עדכן
מכורה

היי ניקי
אני מתכוונת להכין את המרק בלי השמנת
את חושבת שיצא טעים או שעדיף ללכת על משהו אחר?
כמה זמן המרק נשמר במקרר?

שירה

בס”ד
היי ניקי
נראה טוב, רצה להכין.
ראיתי בתגובות של הקציצות ירק ערוק שאין תחליף לפטרוזיליה.
אולי בכל זאת אפשר להחליף בצל ירוק{ 2 חבילות }בפטרוזילה?
ואם כן להוריד את הבצל הרגיל?
תודה.

נלי

חלב קוקוס או חלב שקדים יכול להוות תחליף לשמנת?

נלי

בקר טוב, האם נראה לך שמרק זה יהיה אהוב על ילדים ואם יש בעיה של מוצרי חלב, האם אפשר לוותר על השמנת?

הילה

היי ניקי,

כמה אבקת מרק יש לשים? וכמה אגוז מוסקט?

נעמי

ניקי בוקר טוב וסליחה על השעה המוקדמת…
האם אפשר להוסיף תפו”א/קישוא? אם כן, כמה?
תודה רבה ושבת שלום

תמר

היי ניקי,
אשמח לדעת איזה טעם מוסיפה השמנת.

תודה רבה!