נגיסי תרד וגבינות אפויים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי תרד וגבינות אפויים

בגלל שזה חנוכה הרבה מתכונים חמודים כאלה צצים, אבל אני רוצה לומר לכם שאני מכינה כל השנה.
זה אחלה של ארוחת ערב כשמתחשק להכין משהו טעים ויחסית בריא.
קשה להאמין איך שמתרגלים לאכול אפוי אחרי ששנים הכל היה עובר טיגון והחיים באמת יותר קלים. לסדר הכל בתבנית להכניס לתנור ולעשות משהו אחר, חיסכון גדול בזמן אני אמא לא ?
לגבי הנגיסונים החמודים האלה הם טעימים טעימים מומלצים מאוד.
יש כאן שילוב טעים של תרד בטטה וגבינות טובות, הכנתי אותם קטנים בגודל ביס והם נחטפו!

15 נגיסים

מרכיבים:

400 ג’ תרד
בטטה קטנה רכה ומעוכה
50 ג’ גבינה בולגרית מגורדת
3 כפות שמן
1/3 כוס פירורי לחם
חצי כוס גבינות מגורדות
(גאודה, עמק, קצ’קבל)
ביצה
פלפל שחור גרוס
חצי כפית מלח (הגבינות מלוחות אז בזהירות)

פירורי לחם לציפוי


הכנות:

1. לחלוט את התרד במים רותחים כ 10 דקות לסנן לסחוט ולקצוץ לערבב את כל המצרכים.

2. ליצור לביבות או לקחת קורצן למלא ואז לצפות בפירורי לחם.

3. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן ולאפות כ 20 דקות צד ראשון צד שני כ 10 דקות או לטגן עד הזהבה משני הצדדים.

הערות:
אני לא הקפדתי על הציפוי כי רציתי שיראו את הצבעים היפים של הנגיסים.
מומלץ לשטוף טוב את התרד במים, מסתתר בפנים המון חול.

8241 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

נגיסי תרד וגבינות אפוייםנגיסי תרד וגבינות אפויים

נגיסי תרד וגבינות אפויים

גולשים מכינים וממליצים:

ענבר : “מתכון מעולה. הכנתי לילד כדי שיהיה מה לתת לו לנשנש למטה בגינה כשאני אוספת אותו מהגן… כל הסובבים (ילדים ומבוגרים) פשוט חיסלו את הקופסא וביקשו את המתכון”


67
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלית

היי ניקי, לפי הבנתי, פירורי הלחם משמשים רק לציפוי. האם אפשר לוותר עליהם כדי לחסוך קלוריות?

1 3 4 5