סלסת עגבניות
אני אוהבת להכין דברים פשוטים בדרך כלל אני מכינה דברים עם מצרכים שיש לי בבית, אחד הדברים שאני מאמינה בהם זה "להשתמש במה שיש" אני אאלתר אוסיף אחסיר בשורה תחתונה אני אסתדר עם המצרכים שזמינים.
הפעם מדובר בסלסה לוהטת חריפה פיקנטית והכל מתחיל מעגבניות שנראות פחות טוב ירקות שאני יודעת שאף אחד לא ירצה לגעת בהם מפה הראש שלי מתחיל לעבוד.
אחד הפינוקים הכי כיפיים למשפחה זה לנשנש ארוחת ערב אבל שונה מהרגיל עם סלסה מקסיקנית, לפעמים אני מגישה עם נאצ'וס או לחמניות, אביב מעדיף ג'בטות רכות.
לוקח דקה להכין לטחון ולהגיש סלסת עגבניות משגעת חריפה כמו שצריך עם עשבי תיבול, אחרי שאני מגישה לשולחן עם התוספות והכל מתחסל אף אחד לא זוכר את העגבניות שלא רצו לאכול.
דאגתי גם למתכון לנאצ'וס ביתיים אם כבר אז עד הסוף.
3 מנות
מרכיבים:
4 עגבניות אדומות בינוניות חתוכות קטן
2 שיני שום חתוכות
בצל בינוני חתוך קטן
2 פלפלים ירוק חריפים חתוכים
4 כפות שמן זית איכותי
גמבה בינונית אדומה חתוכה לקוביות
2 – 3 כפות כוסברה קצוצה
חצי כפית מלח
הכנות:
1. בעזרת מעבד מזון לטחון את כל המצרכים, בסיום להוסיף את הכוסברה ולערבב.
אני ממליצה להגיש עם גוואקמולי ונאצ'וס ביתיים, מרק טוב ותבואו לספר איך היה.