


פרוסות חצילים ועגבניות שרי עם חומץ בלסמי
לפעמים מתחשק לנו משהו קל כי לא הכי רעבים ועדיין מתחשק משהו לנשנש אז הכיוון הוא ירקות כמה שפחות שמן קצת עגבניות גבינה טובה, זה נשמע פשוט וזה אכן פשוט וזה טעים! מנשנשים ככה מידי פעם להוסיף לחם טוב ולחשוב שהחיים טובים.
3 מנות
מרכיבים:
חציל גדול פרוס וחצוי
20 עגבניות שרי חצויות
70 ג’ גבינה בולגרית מפוררת
בצל ירוק קצוץ
חומץ בלסמי
פלפל שחור גרוס
מלח
הכנות:
1. לקלות את החצילים בתנור, לפלפל ולהמליח את העגבניות לאפות כ 15 דקות ב 180 מעלות.
2. לסדר את החצילים בצלחת מעל העגבניות לפזר את הגבינה בצל ירוק ולטפטף מעל מעט חומץ בלסמי
11759 צפיות 3 צפיות היום
היי ניקי
איך את עושה את החצילים
פשוט שמה בתנור עד שיתבשל קצת או שצריך לתבל אותו בשמן
אני שמה על אפייה רגילה ?
שלום,
אני מכינה שבע ברכות לאחותי,
כמובן מתבססת במתכונים על ניקי 🙂
כאן קל למצא מתכונים טובים שתמיד יוצאים מושלם!
חיפשתי בכמה חנויות עגבניות שרי ולא הצלחתי להשיג-
אפשר להכין עם עגבניות רגילות? יש תחליף אחר?
אם לא אז יש לך רעיון לסלט חצילים חלבי אחר אולי?
שלום. הקליפה של העגבניות שחיממתי בטוסטר אובן יצאה קשה האם צריך לקלף אותה?