לחמניות גבינה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות גבינה

לחמניות גבינה

כבר כתבתי ששבועות מוציא ממני דברים טובים, איזה חג כיפי אפשר כל השנה ? הגיע הזמן ללחמניות גבינה רכות זהובות וטעימות. בדיוק המתכון לאירוח חלבי או סתם אפשר לנשנש בכיף ביס אחרי ביס…

30 לחמניות

מרכיבים:

200 ג’ חמאה רכה
200 ג’ גבינה לבנה
100 ג’ גבינה צהובה מגורדת
420 ג’ קמח תופח (3 כוסות)
כפית מלח

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק ליצור כדורים בגודל פינג פונג.

2. לסדר בתבנית להבריש בביצה לפזר שומשום (לא חובה) לאפות ב 180 מעלות כ 20 דקות התחתית מזהיבה.

68142 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לחמניות גבינה לחמניות גבינה

גולשים מכינים וממליצים:

שירן : “וואו ניקי!!פשוט מושלםםםםם.. אני לא יכולה להפסיק לאכול וזה לארוחת החג בכלל למחר! בתקווה שיישאר משהו!את אלופה!!”

שיר : “פשוט לחמניות אליפות.. מכינה אותן כבר כמה פעמים. קלות מאוד להכנה. עם הבצק מאוד נוח לעבוד. כבר באותו היום מקפיאה. כל פעם שמישהו רעב פשוט מוציא מהמקפיא מחמם במיקרו וטורף☺

292
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

ניקי אין כמוך המתכונים שלך מדויקים ומדהימים , ראיתי את האפליקציה ומחכה בקוצר רוח שזה יעלה גם באייפון… תודה רבה

דנה

היי ניקי

מה שלומך?

הם בלחמניות הגבינה אין צורך להוסיף ביצה בתערובת?

גלית

הכנתי אותן אתמול!!
לא בגודל שרשמת – ואולי לכן זה דחוס מבפנים??
מה עושים ? והאם אפשר להקפיא?

קשת

תרשי לי להוסיף – לחמניות שמרים וגבינה שהעלת לאתר – גם מתאימים לשבועות לא?
יכלת לפרסם את זה גם!!!
זה הולך ביחד לא?? “סט” כמו שאומרים…

קשת

ניקי יקירתי!!
הייתי עכשיו בחנות קניתי את המוצרים – אין שם גבינה של 200 בדיוק מה המלצתך
וג. צהובה כמה זה 100 גרם?
איך אני הופכת קמח רגיל לתופח – ע”י כפית א. אפיה??

אורלי

עשיתי הרגע יצא מעולה!! רכות וטעימות. הבצק קל ונעים לעבוד איתו מאוד. לפי דעתי צריך להוסיף יותר מלח.. אבל זה מאוד טעים גם ככה! תודה על המתכון הטוב!!

קשת

אני רוצה מאוד לאפות כאלו לחמניות אבל המתכון נשמע לי מלחיץ איך גבינה צהובה מסתדר פה
והאם זה לא דביק??
איך מודדים את הגבינה הלבנה…..

אשמח לתשובה!!!!

1 2 3 19