מאפינס זיתים וקוטג’

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס זיתים וקוטג'

מאפינס זיתים וקוטג'

חובה להתחיל את היום עם משהו שיתן חיוך ואולי חשק ללכת למטבח. אני מתחילה עם מאפינס זיתים, היה לי קוטג’ שהתוקף שלו התקרב, הוספתי קצת תירס זהוב שיקרוץ לילדים, לקח לי 5 דקות וזה נכנס לתנור ואפילו לא טרחתי יותר מידי. תוך 20 דקות היו לי מאפינס זהובים חמים ומריחים טוב, איזה כיף!

18 יחידות

מרכיבים:

3/4 כוס טבעות זיתים
2 ביצים גדולות
4 כפות שמן
200 ג’ קוטג’
3 כפות תירס
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
140 ג’ קמח תופח (כוס)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

מאפינס פסטה וגבינות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את השקעים עד 3/4 גובה.

4. לאפות 20 דקות או שמאפינס מזהיבים.

הוגש עם פיצה, לביבות תפוחי אדמה, פלפלים ובצל ופיצה

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, מי שלא אוהב תירס שיוסיף אותה כמות זיתים, ניתן להקפיא.

39877 צפיות 79 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “הכנתי פעם ראשונה. יצא מדהים. כל בני הבית התלהבו”

יצחק : “אדירר!!! אחד הדברים החלביים הטעימים שאכלתי בחיי! פשוט וואו!”

אלינור : “מ ע ו ל ה!!! עוד לפני שהספיקו להתקרר חוסלו :-)”

ג’ני : “יצא אליפותתתתתת!
הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית פיירקס רגילה יצא ק ט ל נ י!”

דסי : “אין לתאר כמה אני נהנת מהמתכונים המנצחים שלך.
בעלי ואני החלטנו לנצל את מוצ”ש והכנו את המאפינס הזה…יצא אליפות!!! פשוט מושלמים!!!
תודה על הכל!!
חנוכה שמח!!!”

איריס : “מתכון מעולה. כרגיל
ניקי, תבורכי. בזכותך למדתי לבשל”

רחלי ארביב : “מתכון קל ומעולה!!!
אין עלייך ניקי!!! מבשלת רק את המתכונים שלך”

אור : “מוצלח מאוד!!
קיבלתי הרבה מחמאות וכבר הפנתי למתכון באתר”

שרה : “מתכון מעולה. קבוע אצלנו. תודה”

391
תגובות

  הרשם  
עדכן
לאה

יש לילדים קטע בשבת כל הזמן להיות רעבים. אז אחרח ארוחת הבוקר הכנתי את המאפינס הנהדרים אלה והתיישבתי ללמוד. חזרתי לסלון, הכל התחסל. הם קראו לזה מאפינס פיצה 🙂

איילה ברנס

היי ניקי היקרה
אפשרי לעשות בעטרות בתוך התבנית שקעים
ואם כן איזה מס עטרות
תודה ושבת שלום

הילה

היי ניקי, אני רוצה להכין את המתכון הזה רק עם תירס. ללא זיתים. כמה תירס אני צריכה להוסיף?
(אני יודעת שיש מתכון אחר למאפינס תירס. אבל מעוניינת בזה. פשוט ללא הזיתים…)

נתלי

היי ניקי
המתכונים שלך הם הצלה אמיתית!
האם במתכון הזה אפשר לשים קמח שיפון מלא? כמה א. אפיה להוסיף? תודה

לילך

הי ניקי,
האם אפשר להכין את הבלילה יום לפני ולשמור בכלי סגור במקרר?
תודה על שפע של מתכונים נפלאים 🙂
לילך

לירז

היי ניקי אפשר לוותר על הגבינה צהובה?
או לחילופין לשים משהו אחר במקום?

רינת

היי ניקי,
שואלת גם פה בבקשה..
אם אני צריכה את זה לחמישי בערב אבל רוב הסיכויים שלא אספיק באותו יום. מה עדיף- להכין יום יומיים קודם ולשמור במקפיא או במקרר?
ו18 יחידות זה בגודל שעשית? יש לי חבילה של 50 תבניות קרטון חד”פ-מאפינס קטנים לאפיה ואירוח. כמה נראה לך שיצא מהמתכון? חבל שאי אפשר לצרף לך תמונה של זה..
תודה מראש!!

1 23 24 25