יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מאפינס מלוחים מתכונים לשבועות פשטידות

מאפינס זיתים וקוטג’

11 מאי 2014
(Visited 164,994 times, 30 visits today)
מאפינס זיתים וקוטג'

מאפינס זיתים וקוטג'

חובה להתחיל את היום עם משהו שיתן חיוך ואולי חשק ללכת למטבח. אני מתחילה עם מאפינס זיתים, היה לי קוטג’ שהתוקף שלו התקרב, הוספתי קצת תירס זהוב שיקרוץ לילדים, לקח לי 5 דקות וזה נכנס לתנור ואפילו לא טרחתי יותר מידי. תוך 20 דקות היו לי מאפינס זהובים חמים ומריחים טוב, איזה כיף!

18 יחידות

מרכיבים:

3/4 כוס טבעות זיתים
2 ביצים גדולות
4 כפות שמן
200 ג’ קוטג’
3 כפות תירס
50 ג’ גבינה צהובה מגורדת
140 ג’ קמח תופח (כוס)
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

מאפינס פסטה וגבינות

אולי תאהב גם את...♥

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת’אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ’ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל’ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

הכנות:

  1. 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

*3. לשמן תבנית שקעים ולמלא את השקעים עד 3/4 גובה, לאפות 20 דקות או שמאפינס מזהיבים.

הוגש עם פיצה, לביבות תפוחי אדמה, פלפלים ובצל ופיצה

Savory cheese muffins recipe

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין יומיים מראש ולשמור במקרר, מי שלא אוהב תירס שיוסיף אותה כמות זיתים, ניתן להקפיא.

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : “הכנתי פעם ראשונה. יצא מדהים. כל בני הבית התלהבו”

יצחק : “אדירר!!! אחד הדברים החלביים הטעימים שאכלתי בחיי! פשוט וואו!”

אלינור : “מ ע ו ל ה!!! עוד לפני שהספיקו להתקרר חוסלו :-)”

ג’ני : “יצא אליפותתתתתת!
הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית פיירקס רגילה יצא ק ט ל נ י!”

דסי : “אין לתאר כמה אני נהנת מהמתכונים המנצחים שלך.
בעלי ואני החלטנו לנצל את מוצ”ש והכנו את המאפינס הזה…יצא אליפות!!! פשוט מושלמים!!!
תודה על הכל!!
חנוכה שמח!!!”

איריס : “מתכון מעולה. כרגיל
ניקי, תבורכי. בזכותך למדתי לבשל”

רחלי ארביב : “מתכון קל ומעולה!!!
אין עלייך ניקי!!! מבשלת רק את המתכונים שלך”

אור : “מוצלח מאוד!!
קיבלתי הרבה מחמאות וכבר הפנתי למתכון באתר”

שרה : “מתכון מעולה. קבוע אצלנו. תודה”

הרשם
עדכן
492 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
אני מכינה הרבה מהמתכון המעולה של המאפינס והילדים מתים על זה .
מתכוננים לשנה הבאה בבית הספר .. יש ילדה אלרגית לחלב האם יש אפשרות לתחליפים ומתכון פרווה של המאפינס .
ושוב תודה !

יש אפשרות לשים בתבנית אינגליש קייק במקום מאפינס?

שלום ניקי
אפשר לשים קמח עדשים אדומות ואבקת אפייה במקום הקמח הרגיל?

מתכון מעולה

מתכון מושלם! תודה

ניקי יקרה, את גאונה.
אז אחרי שאמרו שלא אוהבים מאפינס מלוחים וגבינה בבצק… נעלמו המאפינס תוך דקות והצטערתי שלא הכפלתי כמויות.
תודה!

הי ניקי, אפשר לשים במכון גבינה בקום קוטג’?