יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מטבלים, ממרחים ורטבים שונות

חמאה בטעמים

18 מאי 2014
(Visited 6,413 times, 3 visits today)
חמאה בטעמים

חמאה בטעמים

בשביל מה לקנות אם אפשר להכין בבית ? זה כל כך פשוט להכין בלי להסתבך ואין אירוח חלבי בלי הדבר המפנק הזה, כבר הזכרתי שזה טעים ?

מרכיבים:

חמאה בטעם שום שמיר

מצרכים:
100 ג' חמאה רכה מאוד
כפית שום כתוש
כף שמיר קצוץ דק
חצי כפית מלח

חמאה כתומה

מצרכים:
100 ג' חמאה רכה מאוד
כפית שום כתוש
2 כפיות ממרח עגבניות
מעט מלח

חמאת שום

מצרכים:
100 ג' חמאה רכה מאוד
כפית שום כתוש
כפית פטרוזיליה קצוצה
חצי כפית מלח

אולי תאהב גם את...♥

  • בורקס גבינות מהיר

    אני אוהבת בורקסים חמים מלאים בגבינות ומפיצים ריח נהדר אבל אין לי סבלנות להפשיר את הבצק ולא התחשק לי להכין בצק רציתי משהו מהיר בלי לעבוד קשה ונזכרתי שיש לי טורטיות במזווה פתרון נהדר כשרוצים להכין משהו מהיר וטעים.
    יצאו לי מאפי גבינה בורקסים נהדרים איזה שדרוג נהדר לארוחת ערב טעים טעים לתת ביס ולהתענג על הגבינה הצהובה שנמסה לה בפנים. מבטיחה שזה פשוט להכנה והתוצאה פיצוץ מומלץ בחום.

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • פשטידת כרובית פרווה מעלפת!

    היום אני מתעסקת עם אחד הירקות הכי טעימים במטבח כרובית כמובן.
    תנו לי לאכול כרובית ובכל הצורות, אפויה, מטוגנת, בתור סלט הכל הולך אצלי. ירק קסם שאפשר להכין איתו המון דברים.
    שבת מתקרבת ורציתי להכין פשטידת כרובית פרווה בלי לעבוד קשה פשטידה קלה.
    הלכתי על הירקות שיש לי תמיד בבית הוספתי תפוחי אדמה ובצל זה כבר נשמע נהדר.
    יודעים מה הכי כיף בפשטידות האלה ? הן מהירות הכנה, אפשר להכין יום מראש, הן מתאימות לארוחת צהריים וגם לארוחת ערב. הן נותנות פיתרון נהדר לירקות שכבר נראים פחות טוב.
    נתתי אפשרות בתחתית המתכון להפוך אותה לחלבית מבחינתי היא מושלמת ויאללה למתכון.

    תבנית 22

  • שקשוקה בלחם זה הדבר הכי טעים שיש!

    אתם עומדים ללקק ת'אצבעות איזה שדרוג נהדר אחושקשוקה, אחרי שמכינים פעם אחת אי אפשר להכין שקשוקה לבד יותר כי מרגישים שמשהו חסר כשאוכלים.
    הכנתי שקשוקה עם המון דברים טובים רציתי להשקיע והכנתי עם בצל (אני יודעת שלא מכינים שקשוקה עם בצל) הוספתי פלפלים, עגבניות כמובן והגזמתי עם השום בכוונה, צ'ילי גרוס בשביל הנגיעה של הפיקנטיות, פטרוזיליה בנדיבות ולא שכחתי את הביצים בכל זאת שקשוקה…
    את כל השקשוקה הנהדרת הזאת הגשתי בתוך קערת לחם. הקטע היפה שקורעים את הלחם וישר טובלים בשקשוקה, אמאל'ה כמה טעים איזה שילוב נהדר זהו יותר אני לא מכינה שקשוקה לבד התמכרתי לשקשוקה בלחם.
    אתם חושבים שזה מסובך ? תשכחו מזה השתמשתי בבצק נהדר שמלווה אותי כבר שנים והכנתי לכם מתכון קלי קלות
    וכמובן שיש סרטון.

הכנות:

1. כל חמאה בפני עצמה לערבב את כל המצרכים לחלק לכלים קטנים ולקרר כמה שעות.

2. להגיש עם לחם טוב וירקות.

חמאה בטעמיםחמאה בטעמיםחמאה בטעמים

 

גולשים מכינים וממליצים:

גיטית : "ניקי, הכנתי את החמאה בטעמים, ויצא מדהים! בזכותך הפכתי למישהי שיודעת להתמודד במטבח, ובגדול."

הרשם
עדכן
43 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

יאמי
מחכה לחג

היי ניקי מה שלומך?
מה זה ממרח עגבניות? מכינים את זה? קונים?

היי ניקי יש לי חמאה קשה האם ניתן להמיס במיקרו?

טעים טעים טעים.
ומוסיף הרבה יופי בארוח חלבי…
תודה!

הי. ותודה על האתר הזה. אין עלייך. יש אפשרות להקפיא ולהוציא בשעת הצורך? אני צריכה את זה לעוד חודש בערך ורוצה להכין עכשיו גם לשבועות וגם לבר מצוה

היי …חצי כפית מלח על 100 גר יצא ממש מלוח ולא עוזר הוספתי עוד חצי…מה לעשות?

היי ניקי! יש לי ממרח צ'ימיצ'ורי וחשבתי להוסיף כפית או 2 לחמאה. נראה לך מתאים? במקום הפטרוזיליה.. וכמה זמן חמאה בטעם יכולה להישמר? אפשר להקפיא את זה? כי אני רוצה להכין עכשיו ולתת שבוע הבא..