ארוחת בראנץ בשבת
בשביל להעביר את השבת בכיף מה צריך ? קודם כל חברים טובים שיש להם ילדים שיהיה שמח 🙂 וכמובן צריך משהו לאכול.
הלכתי על בראנץ זה משהו בין ארוחת הבוקר לארוחת צהריים אז מה צריך להכין ? דברים קטנים שאפשר לנשנש, לא צריך ארוחה גדולה ושיהיה מבחר, יאללה מתחילים.
מרכיבים:
אז איך מתארגנים בצורה הכי קלה ?
לחמניות אפשר להכין יומיים קודם ולהקפיא, להוציא כשעה לפני ההגשה, מי שרוצה יכול לחמם קצת בתנור.
חמאה בטעמים להכין ולהקפיא גם יומיים קודם. לקנות בגטים / לחמניות ולהקפיא.
מאפינס הוכן יום קודם לשמור במקרר לחמם מכוסה על 180 מעלות כ 15 דקות.
בראוניז שוקולד גבינה הוכן יום קודם לשמור במקרר. ביום ההגשה לפרוס את הבגטים לשים רוטב ותוספות ולשמור בצד אפשר להכין כ 30 דקות לפני הכניסה לתנור,
סלט אבוקדו, סלט ירקות, מתיאס, פלפלים, מטבל, פטריות ממולאות ביום ההגשה.
ניתן למלא את הכוסות בקצפת ולשמור במקרר לפני ההגשה לפרוס תותים ולהגיש.
קרוטונים להכין לפני שמגישים את הסלט הם הכי טעימים.
הכנות:
מכיוון שהיו ילדים הכנתי בגטים קטנים עם פיצה, נכון שזה נשמע פשוט ?
הילדים טרפו את זה להכין כמה שיותר. פתרון נהדר לאירוח כשיש ילדים, זה מעולה.
פטריות ממולאות חטיף מדליק וטעים נחטף, היה הלהיט של הארוחה אצל הגדולים
מאפינס נכון שאפשר להכין פשטידה אבל זה הרבה יותר נחמד להגיש מאפינס, חמוד!
לחמניות מתובלות נותן טוויסט נחמד בטעם ללחמניות הרגילות נראה יפה והכי חשוב טעים מאוד
חמאה בטעמים כמה קל להכין את זה בבית וזה כל כך תורם לאירוח, מקסים מקסים
מתיאס עם בצל זה דקה עבודה בדיוק והטעם שלו אליפות מלוח במידה הנכונה
הבצל מקבל את כל הטעמים, נפלא על חלה, בקיצור מומלץ מאוד.
סלט אבוקדו יש מי שלא אוהב אבוקדו ?
פלפלים קלויים צריך משהו מאמא על השולחן
תותים עם קצפת קלאסי פשוט וטעים