יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מאפים מאפים מלוחים מתכונים לשבועות פשטידות חלביות

קנלוני ממולא גבינות

6 יולי 2014
(Visited 149,616 times, 17 visits today)
קנלוני ממולא גבינות

קנלוני ממולא גבינות

אני אוהבת את המאפה הזה הוא מושלם, העגבניות נותנות טעם נהדר הרוטב יצא משגע, המילוי של הפטריות שאני אספר כמה פעמים טעמתי ממנו ? לא יכולתי להפסיק. הגבינות נותנות את הטעם הנהדר שלהן
הכל ביחד נתן מאפה חלבי שאי אפשר לעמוד בפניו, טעים טעים.
לא מסובך ואפילו די פשוט התוצאה הסופית נהדרת, קנלוני ממולא גבינות ופטריות מאפה חלבי שכיף לאכול.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

חבילת קנלוני
בצל גדול
25 פטריות שמפיניון
כוס גבינות מגורדות
(צהובה, פרמזן, קצ’קבל, גאודה)
פלפל שחור גרוס
כחצי כפית מלח

רוטב עגבניות
בצל
3 עגבניות גדולות / 5 עגבניות בינוניות
50 ג’ גבינות מגורדות
250 מ”ל שמנת לבישול
כפית סוכר
כפית פפריקה מתוקה
כוס וחצי מים
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

כ 80 ג’ גבינה צהובה מגורדת לפיזור

אולי תאהב גם את...♥

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • פשטידת טונה וירקות ב 10 דקות הכנה

    פשטידה ממצרכים שיש לכל אחד בבית אין מצב שאין לכם טונה במזווה זה מוצר חובה להחזיק בבית.
    עכשיו לפשטידה עצמה תנו לי רק פשטידות כאלה קלות, אם אני מנסה לדמיין מה אני הכי אוהבת בפשטידה הזאת זה קלות ההכנה ואת הצבע שלה (מה לעשות היא יפה הייתי צריכה להזכיר לעצמי שאני צריכה לצלם אותה במקום לאכול).
    קחו 10 דקות על השעון ואפילו פחות והפשטידה היפהפייה הזאת נכנסת לתנור פשטידה בלי לעבוד קשה.
    הדבר השני זה הירקות איזה כיף להכין פשטידה שיש בה המון ירקות והבונוס הטעים זה הטונה איזה שילוב מופלא ויחד עם הגבינות זה תענוג צרוף.
    קבלו פשטידה סופר טעימה מזה קלה 10 דקות ואתם מסודרים לארוחת ערב או לצהריים.
    הפתיעו אתכם אורחים ? זאת בדיוק הפשטידה לאירוח עם סלט ירקות וגבינות.

    תבנית 22

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה “אל תכינו” זה ממכר!

הכנות:

  1. 1. הכנת המילוי: לחמם מחבת עם 3 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא שקוף, לחתוך קטן את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן כשתי דקות תוך כדי ערבוב לתבל ולהוריד מהאש, לקרר ולהוסיף את הגבינות.

2. הכנת רוטב העגבניות:
לקצוץ את הבצל, לחמם מחבת עם 2 כפות שמן לטגן את הבצל עד הזהבה, לחתוך את העגבניות קטן ולהוסיף לבצל, להוסיף מים  סוכר ותבלינים, לבשל כ 10 דקות להוסיף את השמנת, דקה על האש לבדוק טעמים ולהוריד מהאש.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את הקנלוני עם הפטריות (בידיים), לשים 3 כפות מהרוטב בתחתית התבנית להניח מעל את הגלילים לכסות עם הרוטב ולפזר את הגבינות.

*5. להכניס לתנור ולאפות כ 30 דקות אין צורך לכסות.

Cheese cannelloni

כדאי לדעת ש…
אפשר לקלף את העגבניות אם רוצים לפני שמתחילים, כשהרוטב מוכן ולפני ששמים את השמנת אפשר לטחון גס את הרוטב במעבד מזון להחזיר לסיר ואז להוסיף את השמנת. מומלץ להכין יום מראש ואפילו יומיים הולך. אפשר להקפיא,
נתתי מספר גבינות שכל אחד יבחר מה שמתאים לו, אפשר ללכת על האופציה הזולה שזה גבינה צהובה בלבד.
אין צורך לבשל את הגלילים מראש זה אפילו מיותר. אי אפשר למלא את הגלילים מראש.
במידה והעגבניות לא אדומות מספיק תוסיפו 2 כפות רסק עגבניות בעת בישול הרוטב. שמנת לבישול לא חובה אפשר להכין בלי. טעים בטירוף!

קנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינות

קנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינותקנלוני ממולא גבינות

גולשים מכינים וממליצים:

סימה : “הכנתי לערב טו בשבט יצא פשוט מדהים!! כולם התלהבו. גם אלה שבדיאטה לא יכלו לעמוד מולם.. ממש מומלץ קל הכנה וטעיייייים!!”

קובי : “ניקי מדהימה שכמוך….שוב כמו תמיד המתכונים שלך מככבים במטבח של הפנימייה בה אני עובד. הנערים מלקקים את האצבעות ולי לא נותר אלא להודות לך.
מתכון טעים טעים וכלום עבודה.
תענוג.”

סימה : “אני רק רוצה להגיד לכולם שאין על הקנלוני הזה בעולם!! הכי טעים שיש! פשוט אל תתלבטו תרוצו להכין לכבוד החג! חג שמח!”

רותי :”תודה על המתכון יצא אין דברים כאלה טעים פשוט מושלם!!!!!!!!!!!”

הדסה : “הכנתי לסעודה עם חמי וחמותי, כרגיל, כמו שקרה וקורה עם המתכונים באתר , יצא מדהים, עדין וטעים ומפתיע בדיוק של הטעמים והמרקמים וכל כך פשוט להכין,
תודה רבה רבה לך ואשריך על כל הפלאים בכל המטבחים, נהנים ושמחים:)”

מור : “הכנתי, יצא מושלם! מתכון ממש מעולה, תודה מכל הלב”

ברכה : “מושלם!!!!
הכנתי ליד “מקלות לחם” לטבול ברוטב.
ארוחת צהריים מושלמת. תודה רבה!!!!”

רויטל : “היי ניקי,כרגיל מתכון מעולה וטעייים ברמות”

אפרת : “אליפות!!
לא ציפיתי שיצא כ”כ טעים ..
הכנתי לשבועות ,הילדים וכל בני הבית טרפו את זה ועוד בכו שנגמר.
ניקי, תודה על מתכון נוסף מוצלח, טעים וקליל!!”

הרשם
עדכן
434 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הכנתי לפני שבוע והקפאתי. מה ההוראות להפשרה וחימום?

הי ניקי
זה ממש דחוף
אני רוצה להכין ויש לי רק שימורי פטריות… זה יצא בסדר?

תודה רבה!!!
יצא מעולה!
ואגב, כמה קנלונים יש בחבילה שהתכוונת אליה?

ניקי תודה!!! כרגיל אצלך אין אכזבות הכל פיץ’ פרפקט אין כמוך חג שמח!

היי ניקי צריך כוס אחת שכל הגבינות מגורדות בתוכה או מכל סוג של גבינה כוס מגורדת?

הי ניקי, האם אפשר להכין את הרוטב ומילוי הקנלוני יום לפני ולשים במקרר בניילון נצמד ורק יום למחרת לאפות ולהגיש ?

האם אפשר להקפיא הקנלוני לפני או אחרי האפייה או גם וגם?