נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם


הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

6149 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 


108
תגובות

  הרשם  
עדכן
דיקלה שרון

היי ניקי , מה נשמע?
הכנסתי עכשיו לתנור את המתכון של הנגיסים בתור פשטידות אישיות, על פי אחת מהתגובות הנ”ל… כמה זמן לדעתך צריך בתנור

אילה

יצא פצצה!!
שבת של שלום !!

rachel

תודה על מתכונים נפלאים! מחר אני מארחת ורציתי לדעת האם אפשרי להקפיא את הנגיסים ומחר רק להבריש בביצה ופירורים וישר לטגן או לאפות?

הדס

מתכון מושלם!!!
עוד מהבלילה כבר התמוגגתי מהריח ורק חיכיתי שיצא מהתנור כדי שאוכל לטעום.
מתכון פשוט וקל להכנה, וטעם אלוהי פשוט לטרוף את הכל ולא להשאיר אף פרור!
תודה לך!

Chaya

שלום ניקי
אני רוצה להכין כעת את נגיסי הכרובית ולא ברור לי האם מספיק למעוך את הכרובית במועך תפו”א ידני או שיש צורך למעוך בבלנדר מקל
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
תודה
Chaya

1 5 6 7