נגיסי כרובית
מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף! זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂
16 נגיסים
מרכיבים:
כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג' גבינה מגורדת
2 כפות קוטג'
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח
ביצה
פירורי לחם
הכנות:
1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.
2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.
3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.
הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.