יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים ארוחות ערב קלות מתכונים לשבועות פשטידות

נגיסי כרובית

7 יוני 2014
(Visited 8,126 times, 1 visits today)

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

אולי תאהב גם את...♥

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • פשטידת קישואים פרווה

    איזה כיף להכין פשטידה כזאת יפהפייה לשבת, לקח לי 10 דקות והכנסתי אותה תנור, איזה ריחות טובים היו לי במטבח 🙂
    לפעמים נדמה שלהכין פשטידה זה פרוייקט ואני רוצה לומר לכם שזה ממש לא כך בסך 10 דקות בהגזמה ולתנור.
    יוצאת ממש פשטידה עוגה שנפרסת נהדר, תראו כמה שהיא יפה ואפילו הכנתי אותה פרווה.
    אני רוצה לומר לכם שזאת אחת הפשטידות הכי טובות שהכנתי איזה טעם מעלף!
    שוברים את הראש איך לשדרג את ארוחת הערב ? תעצרו הגעתם למקום הנכון, תוך שעה יש פשטידה על השולחן חמה וטעימה.

    תבנית 24 או אינגליש קייק רחבה 33X13

  • לביבות חצילים וירקות

    היום אני עושה משהו עם אחת אהבות הכי גדולות שלי ואני מתכוונת לחצילים, הכנתי המון דברים עם חצילים, אני הכי אוהבת להכין איתו דברים.
    אף פעם לא הכנתי לביבות עם חצילים ואני לא יודעת למה, יש לחצילים טעם נהדר ושהם אפויים בתנור זה מושלם!
    ברור לי שסלטי חצילים זה מתכון מנצח אבל הייתי נחושה בדעתי להכין לביבות שירגישו טוב את החציל כשאוכלים.
    הוספתי עוד ירקות אם אם כבר מכינים צמחוני אז מכל הלב וזאת הזדמנות נהדרת להכניס ירקות לילדים גם למי שלא אוהב ירקות.
    בא לכם לשדרג את ארוחת ערב או הצהריים ? אולי נישנוש עם ירקות ?
    לכו על לביבות חצילים.

    13 לביבות

  • פנקייק עבה רך ואוורירי

    כשאתם חושבים על פנקייק מה עולה לכם בראש ?
    אני אוהבת פנקייק עבה שמורגש בכל ביס וחשוב לי שיהיה רך כמו הפנקייק שאוכלים בבית קפה ששמים עליו שוקולד וקצפת.
    סירופ מייפל או סירופ שוקולד בנדיבות, המקפידים יוסיפו תותים ותאמינו לי שאתם לא תזמינו פנקייק בבית קפה יותר אלא תכינו לבד במטבח הפרטי שלכם.
    חשובה לכם הצורה ? הפנקייק יוצא עגול יפהפה, פנקייק קלאסי גבוה מסוג הפנקייק שאי אפשר לומר להם לא.
    הכי כיף ההכנה בלי מיקסר הכל בערבוב ידני, קלות ההכנה מדהימה! הוספתי טוויסט קטן שמשגע את הילדים וקיבלתי פנקייק מושלם רך ואוורירי.
    תשמרו במועדפים זה אחד המתכונים הטובים.

    22 יחידות

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

 

 

הרשם
עדכן
114 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

היי ניקי
תודה על עוד מתכון מעולה
אשמח לדעת האם אפשר להשתמש בפתיתי כרובית של סנפרוסט במקום?
תודה!

היי, האם הם יוצאים קריספי?

היי ניקי , מה נשמע?
הכנסתי עכשיו לתנור את המתכון של הנגיסים בתור פשטידות אישיות, על פי אחת מהתגובות הנ”ל… כמה זמן לדעתך צריך בתנור

יצא פצצה!!
שבת של שלום !!

תודה על מתכונים נפלאים! מחר אני מארחת ורציתי לדעת האם אפשרי להקפיא את הנגיסים ומחר רק להבריש בביצה ופירורים וישר לטגן או לאפות?

מתכון מושלם!!!
עוד מהבלילה כבר התמוגגתי מהריח ורק חיכיתי שיצא מהתנור כדי שאוכל לטעום.
מתכון פשוט וקל להכנה, וטעם אלוהי פשוט לטרוף את הכל ולא להשאיר אף פרור!
תודה לך!

שלום ניקי
אני רוצה להכין כעת את נגיסי הכרובית ולא ברור לי האם מספיק למעוך את הכרובית במועך תפו”א ידני או שיש צורך למעוך בבלנדר מקל
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
תודה
Chaya