נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

15917 צפיות 25 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורטל

מתכון מנצח!!!
אני טיגנתי ושמתי גבינה צהובה עמק, את הכרובית קצצתי לאחר החליטה.
יצא מעדן! אי אפשר להפסיק לאכול תיזהרו!!!

איל

הי. האם אפשר לאפות במקום לטגן?

עליזה בניטה

היי קבובוני כרובית אפויה נשמעים טעימים מאוד, אפשר גירסה פרווה? תודה

תמר

היי ניקי
מה אני עושה אם אני רוצה אותן פרווה?יש לך רעיון?

עופרי

הי ! לגבי הגבינה המגורדת איזה סוג גבינה ? צהובה מלוחה ?
תודה !

אורטל

בוקר טוב!
אם אני רצה לעשות את כל השקית של הכרובית(של סנפרוסט) אז להכפיל כמויות של שאר המצרכים ?

ענת

בוקר טוב,
נקרא ונראה ממש מעולה:)
ינוסה בקרוב
תודה רבה
ענת

1 2 3 7