נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

16227 צפיות 20 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
liheebar

היי ניקי,
לצערי אין לי קוטג’. יש לי פטה, גבינה צהובה, גבינת פרמז’ן, שמנת, חלב…
מה אפשר לשים במקום??

מיטל

היי ניקי, אין לי קוטג:/
מה התחליף? יש שמנת חמן

קרן

הי ניקי!
אני מכורה למתכונים שלך 🙂

רציתי לדעת אם אני רוצה לשמור בהקפאה, האם כדאי לפני האפייה או אחרי?
תודה!

לילך

היי ניקי,
מה שלומך?
נראה כמו עוד מתכון מנצח שאנסה עוד היום 🙂
רק שאלה – האם גבינה מגורדת צריכה להיות צהובה או שאפשר גם בולגרית/פטה/חמד??
יום משובח,
לילך

אוסי

הי ניקי?
נראה מעולה! שתי הביצים לתוך הבלילה ועוד ביצה להברשה?
יש לי רק ביצים גדולות זה יצא בסדר?
תודה

מיה77

מדהים! חוסל 🙂

ריקי

הי,
נראה טוב, לא הבנתי יש להקפיא פעמיים, בשני שלבים?