נגיסי כרובית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

נגיסי כרובית

מה לומר על הנגיסים האלה ? הם טעימים בטירוף!  זה אחלה פינגר פוד, נזללים נחטפים. יש כאן כרובית עם גבינות הכל מצופה בפירורי לחם אפשר לאפות אפשר לטגן מה שמתחשק וזה טעים לא להאמין כמה טעים 🙂

16 נגיסים

מרכיבים:

כרובית בינונית
2 ביצים לא גדולות
4 כפות שמן
100 ג’ גבינה מגורדת
2 כפות קוטג’
כוס קמח
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה
פירורי לחם

הכנות:

1. לחלוט את הכרובית עד שהיא רכה ולמעוך, לערבב את כל המצרכים ולהקפיא ל 40 דקות.

2. בידיים לחות ליצור קבבונים להקפיא ל 30 דקות להבריש בביצה לצפות עם פירורי לחם.

3. לאפות בחום בינוני 180 מעלות כ 25 דקות צד אחד וצד שני עוד כ 15 דקות או עד שמזהיב או לטגן בשמן חצי עמוק.

הערות:
העיסה לא נוחה לעבודה להרטיב את הידיים וסבלנות.

16201 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

111
תגובות

  הרשם  
עדכן
דנה

היי ניקי בדיוק סיימתי להכין את הכרובית ושמתי אותה במקפי. טעמתי את הכרובית והטעם מעוד מצא חן בעניי ביום ראשון אני צריכה להכין פשטידה חשבתי להכין את הכרובית הזאת בצור פשטידה- לרסק את הכרובית פחות קטן לערבב יחד את כול החומרים לשים בתבנית למרוח ביצה ולפזר פרורי לחם ולתנור… מה דעתך?

שחר

יוצא טעים בטירוף!!!!!!!!! ניקי את לא מאכזבת אף פעם! האמת שלא היה לי זמן אז ויתרתי על ההקפאה השניה ובגלל זה נאבקתי עם הטבילה בביצה ובפירורי לחם, אבל עדיין יצא מעולה! (באפיה לא מטוגן..)

שיראל

להכין כולל הטיגון זה הכוונה עד הסוף? וכמה זמן נשמר במקפיא?

שיראל אוחיון

היי ניקי הכנתי היום את הנגיסי כרובית שלך ויצא ממש טעים והשאלה שלי היא כזאת האם אני יכולה לתבל את הקציצות בביצה וקמח ולהקפיא ושארצה לטגן פשוט יוציא מהמקפיא או שאפשר לטגן הכל ולהקפיא אשמח לתשובה כמה שיותר מהר כי החצי שני עוד לא טוגן

חמוטל

היי ניקי,
כתבת ליצור קבבונים ולהקפיא ל30 דק׳- השאלה שלי היא: אחרי ה30 דק׳ להוציא ולהבריש בביצה?

אוראל

אפשר להחליף את הכרובית בירק אחר?